субота, 11 червня 2022 12:25

Оренда авто в Чорногорії: де взяти авто на прокат і які ціни?

 

Є багато причин, згідно яких ви можете орендувати автомобіль в Чорногорії. Можливо, ви плануєте об'їхати всю країну і хочете дослідити її своїм власним темпом. Або, можливо, ви хочете вийти з пройденого шляху і відкрити для себе деякі приховані перлини Чорногорії. У будь-якому випадку, орендований автомобіль зробить вашу поїздку більш приємною.

Ось лише кілька причин, чому оренда автомобіля в Чорногорії — це гарна ідея:

  1. У вас буде більше свободи і гнучкості.
  2. Ви зможете побачити більше країн.
  3. Ви можете легко зійти з пройденої доріжки.
  4. Ви можете досліджувати своїм власним темпом.
  5. Це зручно і просто.

Отже, якщо ви плануєте поїздку в Чорногорію, обов'язково подумайте про оренду автомобіля. Це зробить вашу поїздку ще більш приємною. Дякую за читання!

де взяти на прокат автомобіль в Чорногорії?

Є кілька компаній, які пропонують послуги з оренди автомобілів в Чорногорії. Одна з найпопулярніших - rentcarfy.com, через яку можна скористатися послугою - оренда авто в Чорногорії. Ви також можете знайти багато місцевих компаній, які пропонують конкурентоспроможні ціни. Вибираючи компанію, обов'язково читайте відгуки і порівнюйте ціни, щоб отримати кращу пропозицію.

При оренді автомобіля необхідно пред'явити дійсні водійські права і кредитну карту. Перед підписанням обов'язково уважно прочитайте договір оренди. Переконайтеся, що ви розумієте всі умови.

Хто може взяти в оренду машину в Чорногорії?

Більшість прокатних компаній вимагають, щоб водієві було не менше 25 років. Деякі мають вікові обмеження для певних транспортних засобів. Наприклад, розкішні автомобілі можуть мати вікове обмеження 30 років. Перед бронюванням важливо проконсультуватися з прокатною компанією. Міжнародне посвідчення водія (МПВ) не потрібно.

Майте на увазі, що в Чорногорії діють суворі правила дорожнього руху. Перевищення швидкості, водіння в стані алкогольного сп'яніння і використання мобільного телефону за кермом є незаконними і можуть спричинити великі штрафи. Якщо ви потрапили в аварію, обов'язково обміняйтеся інформацією про страховку з іншим водієм. Не покидайте місце події до прибуття поліції.

Також радимо перейти за наступним посиланням і почитати відгуки про оренду авто в Чорногорії.

Водіння в Чорногорії може бути відмінним способом побачити країну. Просто переконайтеся, що водите безпечно і дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Нижче представлена форма онлайн-бронювання автомобілів в місті Будва - в найпопулярнішому курортному місті.

Зараз ви читаєте новину «Оренда авто в Чорногорії: де взяти авто на прокат і які ціни?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути