Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2018 16:38

Визначено переможців Національного конкурсу майстерності Тойота і конкурсу майстерності з продажу гібридних автомобілів 2018

 

21 вересня 2018 року в Києві відбувся дев'ятий конкурс професійної майстерності Toyota Skills Contest і другий конкурс майстерності з продажу гібридних автомобілів Toyota Hybrid Contest. Конкурсанти з усієї України приїхали до київського офісу компанії ПІІ "Тойота-Україна", щоб взяти участь в змаганнях за право бути кращим у своїй справі.

Учасники конкурсів проходили випробування у два етапи, за виконанням яких уважно стежили судді. Слоганом, що надихав учасників, став Restart або Перезавантаження.

 

У національному конкурсі майстерності в цьому році взяли участь 12 кращих малярів з усієї України. А переможцями стали:

• 1 місце: Віталій Власюк, Тойота Центр Миколаїв "Кіт-Т";

• 2 місце: Олександр Строян, Тойота Центр Хмельницький "Гранд Мотор";

• 3 місце: Сергій Клонцак, Тойота Центр Львів "Діамант"

 

У конкурсі майстерності з продажу гібридних автомобілів взяли участь 10 кращих продавців-консультантів. За виконанням регламенту змагання уважно стежили судді, а слоган Drive Hybrid Power мотивував учасників не менш, ніж призовий фонд.

Переможці конкурсу майстерності з продажу гібридних автомобілів:

• 1 місце: Олександр Кучеренко, Тойота Центр Київ "Автосаміт" на Харківському;

• 2 місце: Микола Гордовий, Тойота Центр Кропивницький "Мотор Олві";

• 3 місце: Тарас Демкович, Тойота Центр Львів "Діамант"

Після змагань відбулася урочиста церемонія нагородження, під час якої Такахіде Аібара, генеральний директор компанії "Тойота-Україна", оголосив переможців. До вітань також приєдналися Олексій Цивінський, заступник генерального менеджера з питань продажу і Ігор Ксендзюк, генеральний менеджер департаменту сервісу "Тойота-Україна".

Крім представників компанії "Тойота-Україна" призерів привітали партнери та спонсори, а саме: Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів банку ПАТ "Креді Агріколь Банк"; В'ячеслав Гавриленко, заступник голови правління ВАТ "СК" АХА Страхування "; В'ячеслав Комаров, директор ТОВ "КолорСистем".

Конкурс організовувала компанія "Тойота-Україна" за партнерської підтримки "Креді Агріколь Банк", "АХА Страхування", "Вюрт_Україна", "Аудатекс Україна" і "Колор Систем"

Зараз ви читаєте новину «Визначено переможців Національного конкурсу майстерності Тойота і конкурсу майстерності з продажу гібридних автомобілів 2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути