пʼятниця, 27 вересня 2024 10:00

Новий преміальний житловий комплекс на Печерську INTERGAL CITY

INTERGAL CITY - преміальний житловий комплекс у самому центрі столиці України. Так, він розташований у Печерському районі Києва. З його панорамних вікон виднітимуться зелені схили Дніпра й Києво-Печерська лавра. Водночас комплекс характеризується не лише відмінною локацією. Детальніше про ЖК Інтергал Сіті - далі в матеріалі.

Автор: intergal.city
  ЖК INTERGAL CITY - ідеальне місце для максимально комфортабельного життя.
ЖК INTERGAL CITY - ідеальне місце для максимально комфортабельного життя.

Преміум нерухомість для тих, хто завжди вибирає найкраще

ЖК INTERGAL CITY - ідеальне місце для максимально комфортабельного життя. Український забудовник Інтергал-Буд подбав про кожну деталь. Завдяки цьому комплекс вирізняється з-поміж інших ЖК на Печерську й загалом українських міст. Зокрема, особливим є дизайн. Архітектура житлового комплексу у футуристичному стилі втілює динаміку та швидкість. Фасади, оформлені в білому кольорі, плавні лінії конструкцій, просторий дизайн інтер'єрів і повітряні мости, що з'єднують тераси з озелененням і зони відпочинку, створюють відчуття свободи. В округлих ЖК будуть розміщені апартаменти та пентхауси з панорамними видами на історичні райони Києва та мальовничий правий берег Дніпра.

Автор: intergal.city
  Фасади, оформлені в білому кольорі, плавні лінії конструкцій, просторий дизайн інтер'єрів і повітряні мости, що з'єднують тераси з озелененням і зони відпочинку, створюють відчуття свободи
Фасади, оформлені в білому кольорі, плавні лінії конструкцій, просторий дизайн інтер'єрів і повітряні мости, що з'єднують тераси з озелененням і зони відпочинку, створюють відчуття свободи

INTERGAL CITY будується з високоякісних матеріалів. Зокрема, використовуються панелі з пожежобезпечного композиту, енергоощадні склопакети Guardian Class та алюмінієвий профіль Reynaers. Передбачена система сонцезахисту та датчики погодного регулювання. Також під час зведення застосовуються навісні вентильовані фасади з посиленою теплоізоляцією. У будинках встановлюються ліфти преміумсегмента KONE. Житловий комплекс матиме автономне електроживлення.

Для безпеки жителів на території передбачена цілодобова охорона й відеоспостереження. Тому резиденти та їхні гості почуватимуться в комплексі максимально безпечно та приватно. Також у ЖК є багаторівневий підземний паркінг із гаражними боксами.

Ще один привілей для жителів комплексу - можливість спланувати простір на свій розсуд. Власники квартир можуть зонувати оселю відповідно до своїх потреб і стилю життя. Вони мають можливість самостійно вибирати розміщення стін і визначати конфігурацію житлових зон - від просторих віталень до облаштування окремих робочих кабінетів чи дитячих кімнат. Така свобода планування дозволяє організувати унікальний простір, який відображає особистий стиль життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між станціями метро "Либідська" - "Деміївська" запустили пробний потяг

У внутрішню інфраструктуру комплексу INTERGAL CITY будуть входити:

● торгові площі для бутиків і магазинів;

● SPA-центр із басейном;

● кав'ярні та ресторани з відкритими терасами;

● фітнес-центр тощо.

У діловій частині комплексу обладнають коворкінг, конференц-холи й кінотеатр. Для дітей на території ЖК передбачений дитячий садок, студія розвитку й танцювальна школа.

Як купити квартиру в INTERGAL CITY

Щоб придбати нерухомість, телефонуйте у відділ продажів за номером 044 232 91 59. Дізнатися більше про динаміку будівництва, подивитися відеорендери тощо можна у розділі Інтергал Буд новини на офіційному сайті житлового комплексу.

У Києві відбувся перший Всеукраїнський фестиваль ветеранської культури "Коло ветеранів". Під час нього встановили національний рекорд України.

Ідея рекорду співзвучна місії заходу, яка полягає в моральній підтримці, в єдності, повазі та міцному зв'язку цивільних людей та військовослужбовців, які пережили надзвичайно важкі події в своєму житті, повідомила представниця Книги рекордів Лана Вєтрова.

Рекорд "Найбільше коло обіймів з ветеранами об'єднав 146 людей - ветеранів, учасників та учасниць бойових дій, їхніх родин, а також усіх присутніх на заході українців.

Зараз ви читаєте новину «Новий преміальний житловий комплекс на Печерську INTERGAL CITY». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути