пʼятниця, 05 лютого 2021 11:15

Нові теремки відгуки про інфраструктуру житлового комплексу залучають нових інвесторів

Житловий комплекс Нові Теремки найближчим часом планує прискорення темпів будівництва у зв'язку із залученням до даного проекту нових інвестицій від великого партнера. Завдяки цьому у забудовника NOVBUD вже сформовані великі плани щодо розвитку інфраструктури в ЖК Нові Теремки, де в найближчому майбутньому планується здача будинків в експлуатацію і видача ключів власникам квартир.

  ЖК "Нові Теремки" розташований всього в 2.5 кілометрах від Києва
ЖК "Нові Теремки" розташований всього в 2.5 кілометрах від Києва

Багато хто розглядає даний комплекс в першу чергу через зручне розташування. ЖК гармонійно поєднує в собі комфорт заміського життя, чисте повітря і спокійну атмосферу, при цьому перебуває в 5 хвилинах від станції метро Теремки, що дуже зручно для тих, у кого немає власного автомобіля. Крім того, тут відмінна транспортна розв'язка - за короткий період часу можна дістатися в усі куточки столиці, а всього 5 хвилин в дорозі - і ви вже гуляєте у відомому музеї під відкритим небом Пирогово, на ВДНГ або в парку Феофанія. Ще один плюс - з декількох сторін житлового комплексу збереглися яблуневі сади і зелений ліс.

Проект забудови передбачає будівництво 27 високоповерхових будинків з власною інфраструктурою, закритою упорядкованою територією і організованим наземним паркінгом. Вже зараз тут працює багато кафе, магазинів і салонів краси. А з ініціативи забудовника NOVBUD і при його підтримці, в ЖК розвиваються безкоштовні клуби за інтересами. Тут також в безпосередній близькості вже функціонують кілька дитячих садків і шкіл.

При будівництві будинків, девелопер застосовує сучасні технології, бере до уваги запити інвесторів, створюючи нетипові вільні планування - квартири-трансформери, де висота стель майже 3 метри, а вікна - панорамні, від підлоги до стелі. Такі переваги дуже приваблюють покупців, так як це дозволяє їм реалізовувати найсміливіші фантазії в інтер'єрі їхнього майбутнього житла.

Нові Теремки відгуки про забудовника NOVBUD:

Житловий комплекс Нові Теремки розташований в селі Новосілки, що всього в 2.5 кілометрах від Києва. Його створює відомий забудовник НОВБУД, який входить до групи найбільших і працює в будівельній сфері з 2007 року (вже 14 років). Особливу популярність і визнання на ринку компанія отримала завдяки зведенню свого флагманського житлового комплексу Петровський квартал, де вже налічується більше 78 будинків. Даний ЖК приніс девелоперу безліч нагород і премій, він заслужено вважається одним з найбільших в Україні.

Крім того, згідно з офіційною інформацією, зараз NOVBUD веде одночасно 5 проектів, а в його будинках вже проживає більше 10 000 чоловік, які дуже задоволені своїм вибором і залишають в інтернеті численні відгуки про ЖК Нові Теремки та інші житлові комплекси забудовника.

Зараз ви читаєте новину «Нові теремки відгуки про інфраструктуру житлового комплексу залучають нових інвесторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути