Ексклюзиви
пʼятниця, 14 січня 2022 10:45

"Мої Меблі" оголосила про розпродаж. До 70% на всі м'які меблі та ліжка

Тільки зараз з'явилася унікальна можливість купити м'які меблі та ліжка зі знижкою до 70% в інтернет-магазині "Мої меблі". Ресурс регулярно оновлює каталог новими позиціями та колекціями, а залишки та виставкові екземпляри розпродаються за мінімальними цінами. Причому, весь товар належної якості, без вад, шлюбу та недоліків. Продукція має всі необхідні сертифікати та посвідчення, що гарантує високі експлуатаційні характеристики та є запорукою тривалого користування, чим не можуть похвалитися магазини-конкуренти.

"Мої Меблі" ᐈ Ліжка ᐈ за недорогими цінами зі знижкою

На ваш вибір пропонуються ліжка за мінімальною вартістю. Причому асортимент передбачає наявність різноманітних розмірів:

• односпальні;

• полуторні;

• двоспальні;

• кінг сайз.

 

Крім розміру варто врахувати можливість трансформації виробу. Такий екземпляр відмінно впишеться в інтер'єр невеликого приміщення, а також кімнату, де проживає кілька дітей.

В електронному каталозі на відповідній сторінці "розпродаж" можна підібрати ліжко з ДСП, МДФ і навіть дерева, причому ціни здивують навіть найзатятішого скептика. Крім виробів можна купити аксесуари для них у вигляді матраців також за акційними цінами, що дасть можливість заощадити на покупці двічі.

-70% на крісла-ліжка: Мої Меблі втілює мрії в реальність

Крісло-ліжко ᐈ найкраще для маленької кімнати і в тому випадку, якщо в організації щоденного спального місця немає необхідності. Найчастіше атрибут знаходить своє місце у вітальні чи залі, де може виконувати роль місця для сидіння, а також у разі потреби перетворюватися на повноцінне спальне місце для прийому гостей. Сьогодні давно забутий атрибут набув нового життя. Сучасні моделі органічно вписуються в будь-яке інтер'єрне рішення, причому механізм трансформації передбачає кілька варіантів розкладання, що досить зручно та практично. Крісло-ліжко успішно доповнить як класичний стиль приміщення, так і модерн, хай-тек, лофт, мінімалізм, чудово підійде під сучасний інтер'єр.

Наш ресурс пропонує крісло-ліжка недорого, адже саме зараз відбувається повномасштабний розпродаж м'яких меблів зі знижками до сімдесяти відсотків! Більш вигідної пропозиції вам не знайти!

Розпродаж: ᐈ диван-ліжко ᐈ за акційними цінами

Категорія "м'які меблі" - це не тільки дивани та крісла, але сучасні дивани-ліжка, які чудово заповнять порожню стіну у вітальні та придутися за скусом власникам однокімнатної квартири, де приміщення виконує роль одночасно і спальні, і вітальні, і зали для прийому гостей . Диван легко розкладається, утворюючи додаткове спальне місце і виконуючи роль ліжка. Слід зазначити: щоб такий диван прослужив якнайдовше, слід додатково придбати матрац-топпер, який розподілить вагу по всій поверхні, а також мінімізує тиск на пружини. Тільки на інтернет-магазин пропонує низькі акційні ціни не тільки на ліжка-дивани, але і на дивані матраци.

Новий рік – час для чудес та здійснення мрії. "ММ" сьогодні у ролі Діда Мороза, який виконує усі ваші заповітні бажання. Знижки до 70% на всі м'які меблі та ліжка – чого ще можна побажати у Новий Рік?! Поспішайте! Адже чаклунство має властивість закінчуватися. Купуйте із вигодою для власної кишені вже зараз! Не пропустіть шанс стати власником якісних та сучасних меблів недорого!

Зараз ви читаєте новину «"Мої Меблі" оголосила про розпродаж. До 70% на всі м'які меблі та ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути