Ексклюзиви
пʼятниця, 11 серпня 2023 14:43

Моносережки – смілива прикраса в оригінальному виконанні

Всі звикли використовувати класичні парні сережки, що забезпечують симетрію та доповнення образу. Але бренд TOUS пропонує на вибір альтернативне рішення – одна сережка, за допомогою якої також вдасться доповнити свій образ та спробувати щось нове. Представниці прекрасної статі активно користуються новим форматом прикраси, що є чудовим способом підібрати ювелірний виріб під відповідні умови.

Вони випускаються в єдиному екземплярі та можуть чіплятися як на ліве, так і праве вухо. Моносережки переважно лаконічні та витончені, але є й грубі моделі, що доповнюються камінням та іншими вставками. Іноді моносережки все-таки доповнюються парними сережками та іншими аксесуарами. Відповідно, на одному вусі може бути кілька виробів.

Автор: tous.com
  Моносережки допомагають доповнити свій образ та спробувати щось нове
Моносережки допомагають доповнити свій образ та спробувати щось нове

Популярність та переваги моносережки

Найчастіше використовується один масивний аксесуар, щоб зробити акцент на образі та створити певну особливість. Кулони, браслети, кільця та інші прикраси не завжди потрібні за такого формату, адже вони відволікатимуть увагу від головного аксесуару. Поступово в моду входили формати в стилі мінімалізму, а також ті, що доповнюються коштовним камінням. Якщо хочеться комбінувати моносережки з іншими виробами, то краще вибирати одну і ту ж серію від виробника TOUS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кольоровий френч і неон: п'ять основних ідей для манікюру на літо

Стилісти та творці образів рекомендують використовувати моносережки завдяки таким перевагам:

• з моносережками будь-який одяг перетворюється на елегантний та урочистий формат;

• довгі моносережки сприяють візуальному збільшенню шиї;

• одна велика сережка замінює цілий набір прикрас;

• бренд TOUS пропонує великий асортимент виробів на вибір.

Лаконічні прикраси представлені серією Teddy Bear, а яскраві та великі аксесуари можна знайти у серії Plump.

Особливості прикраси

При виборі насамперед потрібно враховувати форму обличчя. Якщо воно кругле, то ідеальним варіантом будуть невеликі сережки, які не дійдуть до щік. Для овального обличчя підійде одиночна сережка, але подовженого типу і з одним дорогоцінним каменем.

Моносережки підійдуть практично під будь-який образ та стиль, зокрема діловий костюм чи романтичну сукню. Також вони будуть доречними при носінні брючного костюма чи джинсів із футболками. Моносережки можна одягати за будь-якої погоди, а також цілий рік.

Прикраси можна побачити у вигляді біжутерії або виготовлені з застосуванням благородних металів, зокрема срібла та золота. Також є золоте напилення із застосуванням покриття Vermeil, а саме золотом 18 карат.

Світові тренди

На даний момент мають популярність подовжені моносережки, за допомогою яких можна збільшити візуально шию. Доповнення невеликим дорогоцінним або штучним камінням також не буде зайвим форматом виконання. Масивний формат без каменів також використовується, при цьому наявність каменів зробила б прикрасу надто яскравою. Бажано придбати кілька варіантів та залежно від поточного образу підбирати аксесуар.

Як і де купити моносережки

Інтернет-магазин TOUS пропонує велику кількість прикрас на вибір від однойменного виробника. Каталог включає не тільки моносережки, а й годинник, кільця, класичні сережки, ланцюжки, кулони та багато іншого. Окремо запропоновані категорії для чоловіків та жінок, а також є парфумерія, колекції та категорії з розпродажем та новими надходженнями.

Консультанти запропонують свою допомогу у виборі оптимальної прикраси з огляду на запити клієнтів та бюджет на покупку. Доставка діє по багатьох містах України, а для оплати є спосіб безготівкового та готівкового розрахунку.

Віяння однієї сережки з'явилося кілька років тому. Актуальності набуло спочатку на світських подіях та в образах зоряних красунь.

Головна умова тренду — сережка має бути помітною. Акцент слід робить на матеріал, довжину або оригінальність виробу. Для більш класичних образів віддайте перевагу максимально нейтральному варіанту.

Зараз ви читаєте новину «Моносережки – смілива прикраса в оригінальному виконанні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути