вівторок, 23 липня 2019 10:35

Методи просування сайтів в інтернеті

Методи просування сайтів в інтернеті

Для тих, хто збирається створити сайт, важливо приділити увагу його просуванню. Часто трапляється, що на віртуальних сторінках міститься корисна і цікава інформація, а про сайт ніхто не знає і не відвідує його.

Існує кілька методів просування, і про особливості кожного з них, піде мова далі.

Пошукова оптимізація

Включає зовнішню і внутрішню оптимізацію. Зовнішня — це отримання посилань на просувний сайт з інших джерел. Внутрішня оптимізація включає:
● підбір ключових запитів;
● поліпшення структури сайту;
● усунення технічних помилок і інші прийоми.

Банери

За допомогою банерної реклами можна швидко залучити користувачів з інших, аналогічних за тематикою, сайтів.

Контекстна реклама

Розміщення інформації на основних пошукових ресурсах (Google, Яндекс та ін.) — найбільш ефективний, хоча і дорогий метод. Правильно налаштована реклама дозволяє швидко залучити цільову аудиторію.

Вірусний маркетинг

Дозволяє зацікавити користувачів, при цьому, розповсюджувачами інформації про товар / послугу, є вони самі. Якісні рекламні ролики здатні "розлетітися" по мережі і стати популярними протягом декількох днів.

Соціальні спільноти

За допомогою соціальних мереж, можна не тільки піднести інформацію, а й отримати зворотній зв'язок (про товар, його якості і багато іншого) від потенційних клієнтів. Також, SMM дає можливість залучати користувачів в різні конкурси та розіграші, що стосуються вашого товару, що підвищує зацікавленість потенційних клієнтів і її лояльність.

Блоги

Розміщення публікацій в блогах — можливість надати інформацію широкої аудиторії, залишити посилання в пості. Доцільно створити власний блог на просувати сайті або в соціальній мережі.

Форуми

При розміщенні реклами на форумі досягаються цілі:
● залишити інформацію про товар;
● зацікавити користувачів;
● залучити потенційних клієнтів.

Прес-релізи

Створення нового сайту, лінії товарів, проведення акції — новина, яку варто публікувати в інтернет-новинах.

Для досягнення успіху в просуванні сайту, важливо використовувати не один, будь-якої метод, а комплекс перерахованих вище способів. Завдяки цьому, можна швидко отримати бажаний результат, обійти конкурентів.

Не маючи відповідних знань і досвіду, просування сайту краще довірити професіоналам. Так, просування за допомогою SEO в Seomarket.ua — це можливість швидко залучити цільових користувачів на сайт, вигідно виділитися серед конкурентів. Компанія Seomarket — команда професіоналів, що надає клієнтам комплексні послуги та рішення.

Зараз ви читаєте новину «Методи просування сайтів в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути