Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2019 09:00

Літо у місті: тренди 2019

Літо — пора суконь чи топів зі спідницями. Так як надворі спекотно, в наших образах з'являється занадто багато відкритих ділянок тіла. Постає питання, як же втримати баланс, щоб виглядати по- літньому стильно і не занадто роздягненим. Специфіка літнього одягу в магазинах, навіяна морським відпочинком чи стилем "сафарі". На одязі часто можна помітити елементи з етнічними деталями, багато квіткових принтів. Перед походом до магазину слід обережно зробити свій вибір, щоб відповідати більше стилю міста, ніж до морського відпочинку. Як підготуватися до літа розповість стиліст Анна Якименко.

  Бренд VOVK потішить різноманіттям одягу і приємними цінами
Бренд VOVK потішить різноманіттям одягу і приємними цінами

- Оберіть улюблений інтернет-магазин зі зручним, стильним та комфортним одягом. Для мене це vovk.com. Тут ви знайдете те, чого точно бракує у вашому гардеробі та зекономите свій час. Наприклад, одяг у смужку, який є дуже модним у цьому сезоні. Синьо-білі моделі довгих сарафанів, смугасті жакети чи шорти. Тканини, які використовують для пошиття якісні, легкі та зручні при носінні.

- Пам'ятайте, що в літньому гардеробі повинні переважати світлі тони. Чорний теж може бути, але його краще використовувати в принті.

Влітку добре носити принтовані сукні. Визначтесь яка сукня і якої довжини вам потрібна. Зверніть увагу на дрібний малюнок. Візуально він зменшить ваші об'єми, тоді як крупні квіти будуть "повнити" фігуру.

  Бренд VOVK потішить різноманіттям одягу і приємними цінами
Бренд VOVK потішить різноманіттям одягу і приємними цінами

- Зверніть увагу на плаття- халати чи плаття-рубашку. Вони можуть стати ідеальними для тих, хто працює в офісі. Це може бути хлопкова біла чи бежева сукня на бретелях або з вирізаними рукавами, які будуть шикарно виглядати в місті.

- Дуже довгі чи дуже короткі речі ніколи не виглядають стильно. Якщо ви носите спідницю міні, то краще відмовитись від високих каблуків. Замінити їх на кросівки чи босоніжки або туфлі на пласкій підошві. Це виглядатиме більш сучасно.

- Шорти для міста мають бути із хлопку чи з льону. Пам'ятайте про те, що ваші шорти не повинні бути занадто короткими чи занадто облягаючими.

  Бренд VOVK потішить різноманіттям одягу і приємними цінами
Бренд VOVK потішить різноманіттям одягу і приємними цінами

Обери стильне літо з VOVK. Бренд потішить тебе як різноманіттям одягу так і приємними цінами.

Зараз ви читаєте новину «Літо у місті: тренди 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути