пʼятниця, 03 липня 2020 19:05

Лазерна корекція зору новітнім методом показує 100-відсоткові результати

  Новітні технології застосовує у своїй практиці офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" в Києві
Новітні технології застосовує у своїй практиці офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" в Києві

Набуває популярності, зокрема, високоефективна та безпечна методика корекції короткозорості, далекозорості та астигматизму Custom Q і StreamLight.

Ці новітні технології застосовує в своїй практиці офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" у Києві. Неодноразово про свої авторські модифікації хірурги клініки доповідали на міжнародних форумах. Тепер їх прийняли колеги в різних куточках світу для застосування.

Клініка турбується не тільки про точність і якість корекції, але і про максимальну безпеку своїх пацієнтів. Будуючи нову клініку в 2018 році, операційні кімнати облаштували ламінарними потоками. Вони забезпечують операційні максимальною стерильністю. Це дуже коштовна технологія, але в клініці вирішили, що робитимуть все за найвищими міжнародними стандартами.

  Новітні технології застосовує у своїй практиці офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" в Києві
Новітні технології застосовує у своїй практиці офтальмологічний центр "АЙЛАЗ" в Києві

І дійсно, таких офтальмологічних операційних в Україні більше немає.

Нині, в умовах пандемії вірусу COVID-19, безпека та стерильність набуває нового значення і актуальність такого рівня операційних зростає.

"Темпи життя та потреби в свободі від засобів корекції пояснюють популярність LASIK-процедури. Операція займає близько 15 хвилин, після чого пацієнт одразу відчуває покращення зору. Це фантастично, кажуть наші вражені технологією пацієнти", - розповідають спеціалісти київської клініки "АЙЛАЗ".

Але така висока точність лазерної корекції потребує детальної діагностики та ретельної підготовки. Адже результат корекції – це не тільки швидкісний і точний лазер, це ще і досвід лікарів на етапі діагностики, та можливості діагностичної апаратури. Для планування лазерної корекції неодмінно використовується спеціальне обладнання – топограф. Саме за допомогою цього високотехнологічного приладу вирішуються питання безпеки корекції та її якості. В "АЙЛАЗі", незважаючи на вартість, таких приладів аж три. Рішення про операцію приймається тільки на основі підтвердження результатів діагностики всіма трьома приладами.

"Ми поважаємо вибір наших пацієнтів", - говорить головний лікар Ковальов Андрій Іванович, який виконує лазерні корекції вже більше ніж 20 років, – "а тому до себе пред'являємо дуже високі вимоги. І це найкращий шлях розвитку!".

Відеогід клінікою "АЙЛАЗ".

У медзакладі є своя анестезіологія, лабораторія, палати для пацієнтів. Тут діагностують усі очні захворювання та проводять мікрохірургічне лікування майже усіх очних хвороб. Вік не має значення, тому що тут не відмовлять ані немовлятам, ані людям похилого віку.

І це, безумовно, сучасний підхід.

І, мабуть, саме тому саме "АЙЛАЗ" забезпечував консультативною та лікувальної підтримкою Федерацію Футболу України на Олімпійських іграх і дотепер курирує наших футболістів в питаннях здоров'я очей.

Тут ви отримаєте повну об'єктивну інформацію про своє захворювання та всі ефективні методи лікування, зокрема лазерну корекцію зору. А от саме лікування проведуть з врахуванням ваших індивідуальних особливостей.

Клініка "АЙЛАЗ"

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 364 10 01

Зараз ви читаєте новину «Лазерна корекція зору новітнім методом показує 100-відсоткові результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути