Ексклюзиви
пʼятниця, 28 квітня 2017 12:15

Ланет на травневі свята нівелює для київських абонентів ряд обмежень

Ланет на травневі свята нівелює для київських абонентів ряд обмежень

Провайдер на травневі свята нівелює для абонентів в Києві обмеження на перегляд платних телеканалів і ліміт на швидкість інтернет-з'єднання.

Один з найбільших інтернет-провайдерів українського ринку — Мережа Ланет — на період травневих свят знімає кодування з платних закритих телеканалів, а також знімає будь-які обмеження швидкості доступу до інтернету для своїх абонентів. Унікальну можливість вільного і необмеженого доступу до закодованих цифрових каналів та високошвидкісного інтернету отримають всі абоненти Мережі Ланет, які проживають в Києві. Декодування сигналу дозволить клієнтам компанії переглядати у високій якості широкий спектр додаткових українських та міжнародних відеоресурсів.

Крім того, в період травневих свят для всіх абонентів Мережі Ланет будуть зняті обмеження на швидкість доступу до інтернету. Таким чином, незалежно від тарифного плану, всі абоненти отримають доступ до всесвітньої павутини на гранично можливих швидкостях до 1 Гбіт/сек.

Травневі свята з якісним цифровим телебаченням!

Скористатися святковою пропозицією від Мережі Ланет може кожен київський клієнт провайдера. Абонентам мережі не доведеться прикладати жодних зусиль або вносити грошові кошти, так як доступ відкривається автоматично. Важливим є те, що для перегляду практично будь-яких цифрових каналів у високій якості клієнтам компанії не буде потрібно:
• змінювати тариф;
• замовляти певні послуги компанії;
• робити додаткові платежі.

Незалежно від актуального і оплачуваного тарифу протягом травневих святкових днів абоненти Мережі Ланет зможуть без обмежень дивитися всі канали в цифровій якості, в тому числі закодовані і недоступні для обраного пакета послуг.

Довідка:
Мережа Ланет займає лідируюче місце серед вітчизняних інтернет-провайдерів і надає широкий спектр послуг телекомунікаційного характеру. Покриття мережі інтенсивно розширюється: на сьогоднішній день можливість підключити кабельне телебачення і інтернет є у жителів тринадцяти міст України. Мережа Ланет є єдиною в Україні компанією, клієнти якої мають якісний гігабітний канал доступу до мережі. Провайдер працює з приватними особами та корпоративними клієнтами, забезпечуючи високий рівень сервісу, великий вибір тарифних пакетів і доступні ціни на послуги.

Додаткову інформацію про акцію можна отримати на сайті провайдера: https://www.lanet.ua/news/no_restrictions/.

Контакти:
м Київ, проспект Перемоги, 95
044 500-03-03
[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Ланет на травневі свята нівелює для київських абонентів ряд обмежень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути