середа, 30 червня 2021 15:49

Кредит під заставу квартири - просте рішення грошового питання

Кредит під заставу квартири - просте рішення грошового питання
Компанія Capital Invest видає кредити під будь-який тип квартири. Фото: Корреспондент.net

Кредит під заставу квартири в Capital Invest - це швидкий і простий спосіб отримати велику суму на різні потреби. Завдяки такій позиці звичайна квартира стає цінним активом і приносить дохід - можна використовувати гроші на розвиток бізнесу і виплачувати заборгованість із прибутку. Це ефективний спосіб впоратися з фінансовими труднощами, якщо немає офіційного доходу.

Оформити кредит під заставу квартири можна і в банку, і в приватній кредитній організації, але якщо в першому випадку позичальника чекає збір безлічі довідок і тривалі перевірки, то в другому умови отримання кредиту максимально спрощені. Банк висуває підвищені вимоги до клієнта, перевіряє в різних базах даних і вивчає його кредитну історію, внаслідок чого такий великий відсоток відмови.

Коли потрібні гроші і чекати ніколи кредит під заставу квартири в Capital Invest стає ідеальним вирішенням питання! У приватній кредитній організації позитивний результат отримують більше 80% клієнтів, а вся процедура займає не більше дня. Спочатку потрібно подати заявку, надати пакет документів і провести оцінку майна. Після незалежної оцінки визначається вартість квартири, і готується рішення по кредиту. Останній етап - підписання кредитного договору та видача грошей.

Компанія Capital Invest видає кредити під будь-який тип квартири, скільки б кімнат в ній не було, з ремонтом або без. Ми пропонуємо вигідні умови кредитування і найнижчі відсоткові ставки, видаємо до 80% вартості квартири під 1,8% на місяць строком на 3-60 місяців. Це значно вигідніше, ніж брати споживчий кредит в банку!

Ми даємо можливість самостійно вибрати термін кредиту і комфортний щомісячний платіж: чим більше термін, тим менше щомісячний обов'язковий платіж.

Що потрібно для оформлення кредиту під заставу квартири

Позику під заставу квартири в Capital Invest може взяти будь-яка людина віком від 18 до 70 років (на момент закінчення кредиту), який є власником квартири. Можна оформити позику на квартиру іншої людини, отримавши його офіційний дозвіл.

Для оформлення кредиту потрібно надати мінімальний список документів: паспорт та ідентифікаційний код, документи, які підтверджують право власності на квартиру, а також техпаспорт. При цьому сама квартира повинна перебувати в нормальному стані - не більше 70% зносу. Вона не може бути в кредиті або під арештом, стояти на обліку будівель під капітальний ремонт або знесення. Якщо в квартирі прописані неповнолітні, в кредиті також відмовлять.

В Capital Invest можна розраховувати на повноцінну консультацію і допомогу в будь-яких ситуаціях: немає потрібного документа, прострочення по кредиту, важко платити. Тут націлені на успішну співпрацю, тому зроблять все можливе, щоб клієнт був задоволений результатом!

Ліцензія Нацкомфінпослуг разпорядження # 1318 від 25.04.2017 р. ФК 375 від 27.12.2012 (свідоцтво про реєстрацію ФУ)

Зараз ви читаєте новину «Кредит під заставу квартири - просте рішення грошового питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути