вівторок, 22 травня 2018 10:36

Команда Herbalife Nutrition стала однією з наймасовіших на 5th Kharkiv International Marathon

29 квітня на вулиці Харкова вийшли 10 тисяч любителів бігу, щоб стати частиною масштабної спортивної події - 5th Kharkiv International Marathon. Харків ще раз підтвердив статус столиці бігу. Примітно, що другий рік поспіль однією з найбільш численних стала команда Herbalife Nutrition - 400 її представників подолали різні дистанції марафону. Початківці і досвідчені спортсмени команди-рекордсмена з'їхалися з усіх куточків України: група з Чернівців, сім'я з Полтави, пара з Сум, компанія друзів з Ізяслава та інші гості міста.

  400 представників команди Herbalife Nutrition подолали різні дистанції під час марафону 5th Kharkiv International Marathon
400 представників команди Herbalife Nutrition подолали різні дистанції під час марафону 5th Kharkiv International Marathon

Більшість учасників від Herbalife Nutrition вже брали участь в Харківському марафоні роком раніше. З тих пір для багатьох біг став частиною повсякденного життя. Але є і ті, хто вийшов на дистанцію вперше. Багато в чому завдяки підтримці досвідчених однодумців і фітнес-експерта Herbalife Nutrition, олімпійського призера Олени Говорової.

Традиційно Олена перед кожним забігом проводить передстартову розминку, підтримує учасників на дистанції, мотивує і ділиться порадами щодо правильного бігу. Кращою мотивацією Олена вважає особисте самопочуття і якість життя. "Віддача від бігу завжди більше, ніж зусилля, яке ми докладаємо на початку, - говорить Олена. - Зробивши перший крок, ви отримаєте повний набір бонусів: відмінне самопочуття, бадьорість, впевненість; впорядковані думки і гарний настрій. Ваш зовнішній вигляд з кожним днем буде радувати вас все більше. І тоді навіть найамбітніші цілі стануть лише питанням часу".

Фітнес-експерт Herbalife Nutrition рекомендує займатися бігом в групі однодумців. З цією метою під час міських марафонів Herbalife Nutrition проводить спеціальний забіг для початківців - "Мій перший кілометр". Будь-хто бажаючий зможе приєднатися до команди Herbalife Nutrition на дистанції "Мій перший кілометр" в рамках марафонів, які в цьому році також пройдуть в Дніпрі, Львові, Одесі, Запоріжжі та Києві.

"Мій перший кілометр" - це не тільки оптимальний варіант для марафонців-початківців з точки зору фізичного навантаження, а й можливість побувати на святі ЗСЖ, відчути командну атмосферу, спробувати свої сили, подолати себе, свої страхи, і зробити біг не просто захопленням, а здоровою звичкою. Сьогодні спорт і біг є модним трендом для людей будь-якого віку - від молоді та старшого покоління до мам з колясками.

Компанія Herbalife Nutrition - світовий лідер в області продуктів збалансованого харчування - виступає партнером багатьох спортивних подій і активно залучена в популяризацію здорового способу життя.

  400 представників команди Herbalife Nutrition подолали різні дистанції під час марафону 5th Kharkiv International Marathon
400 представників команди Herbalife Nutrition подолали різні дистанції під час марафону 5th Kharkiv International Marathon

Як легко і просто почати тренуватися? 5 правил Олени Говорової

1. Займатися спортом можна у зручний для вас час. Забудьте відмовку "немає часу на ранкову пробіжку". Тренуватися можна і в другій половині дня - просто виберіть найбільш зручний для себе час. Переконавши себе одного разу, ви відчуєте внутрішню силу і знайдете контроль над собою.

2. Внесіть тренування у свій регулярний графік. Це добре дисциплінує. Найбільш невдалий варіант - це пробіжка "коли вийде". Завжди знайдеться тисяча і одна причина, щоб перенести тренування на "пізніше" або взагалі відмовитися від нього. Необхідно довести звичку до автоматизму, щоб не думати про пробіжку, а просто зібратися і пробігти.

3. Поставте перед собою чіткі цілі і завдання. Запитайте себе, якого результату і за який час ви хочете досягти. Наприклад, це може бути гарна фізична форма, впевненість в собі і відмінне самопочуття. Можна ставити і більш чіткі завдання: наприклад, скинути 10 кг за 3 місяці.

4. Відзначайте позитивні результати. Заведіть зошит особистих досягнень. Регулярно вносьте в неї кількість скинутих кілограмів, сантиметрів в об'ємі талії; відзначайте, як зникла задишка, з'явилася бадьорість і збільшилася витривалість. Якщо вам раптом захочеться пропустити пробіжку, перечитайте записи про свої досягнення.

5. Розкажіть всьому світу про свої здорові звички. Поділіться новиною про свої пробіжки в соцмережах; викладайте фотозвіти з кожного тренування. Ніщо так не мотивує, як підтримка оточуючих.

Зараз ви читаєте новину «Команда Herbalife Nutrition стала однією з наймасовіших на 5th Kharkiv International Marathon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути