Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2019 12:07

Клінічний санаторій "Лермонтовський": з радістю за здоров'ям

Клінічний санаторій "Лермонтовський": з радістю за здоров'ям
Регулярне оздоровлення в правильно підібраному санаторії допомагає продовжити життя в середньому на 10-15 років

"Побувавши вперше, ти буквально закохуєшся в санаторій Лермонтовський, - каже Надія Сергіївна, викладач одного з ліцеїв з Сумщини. - Ціни в "Лермонтовському" радують своєю демократичністю. Я приїжджаю сюди вже п'ятий рік і просто в захваті від високої кваліфікації персоналу, пропонованого рівня сервісу і широкого списку ефективних лікувальних практик. Особливо мені подобаються вплив цілющих грязей Куяльницького лиману і мінеральних лікувальних ванн. У вільний час я прогулююся розкішним парком або спускаюся до моря, адже від корпусів до центру міста або набережної буквально рукою подати".

Одеський клінічний санаторій "Лермонтовський" був заснований ще в 1914 році, тут не тільки лікують, але і повністю відновлюють сили і працездатність. Для людей з різних міст і країн він вже давно є улюбленим місцем для профілактики, лікування та реабілітації широкого списку недуг.

В оздоровниці цілий рік до ваших послуг водогрязелікарня, різні ванни - трав"яні, хвойні, перлинні; басейн для підводного витягування, душ Шарко, циркулярний і висхідний душ, кабінети іглорефлекторної та мануальної терапії, фізіотерапевтичні та масажні кабінети. Стоматологічне відділення, бактеріологічна та клінічні лабораторії і багато-багато іншого.

- Я тут вдруге, - ділиться Богдан Миронович, пенсіонер з Калуша, - приємно спостерігати, як санаторій розвивається і йде в ногу з часом. Цього року обстеження УЗД мені проводили на новітньому американському апараті експертного класу. Популярним є і кабінет ударно-хвильової терапії. Багато з лікарів, що працюють тут, мають вищу категорію, деякі - навіть стажувалися за кордоном.

Статистика свідчить - регулярне оздоровлення в правильно підібраному санаторії допомагає продовжити життя в середньому на 10-15 років. Однак, слід пам'ятати - санаторно-курортне лікування дає лише старт до подальшої підтримки здорового способу життя, головне після повернення додому дотримуватися корисних звичок.

Захворювання серцево-судинної системи, нервової системи, органів опори і руху, в гінекології, ревматичних - ось далеко не повний перелік спеціалізацій "Лермонтовського". Хочете забронювати путівку або уточнити щось? Телефонуйте: +38 0 48 722 66 76 стіл довідок, 093-326-52-77 та 048-724-66-39 відділ бронювання.

https://odecca.ua/sanatorium/lermontovskiy-sanatoriy-v-odesse_sanatoriy-lermontovskiy---centr-medicinskoy-reabilitacii-i-sanatorno-kurortnogo-lecheniya-mou

Відпочивайте і будьте здорові!

Зараз ви читаєте новину «Клінічний санаторій "Лермонтовський": з радістю за здоров'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути