Ексклюзиви
середа, 08 липня 2020 12:40

Киянки отримали звання "Мама року" в щорічній премії від Лінії магазинів EVA

  EVA назвала переможниць національної премії "Мама року"
EVA назвала переможниць національної премії "Мама року"

Лінія магазинів EVA оголосила переможниць національної премії "Мама року". Цього року "глядачі" і журі відзначили п'ять найкращих матусь з Києва. За шість років існування проєкт знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав майже три тисячі історій щасливого материнства з усієї України.

Кожна мама – це скарб. І кожна родина, де є мама, уже найбагатша у світі. Аби нагадати про це українцям, а також відшукати, нагородити і розповісти про найкращих мам з усієї країни, Лінія магазинів EVA створила власну важливу нагороду та вже вшосте провела національну премію "Мама року".

Протягом лютого–червня, за час поки тривав відбір цього року, учасники поділилися майже 800 зворушливими історіями про своїх мам, дружин і бабусь, які вразили відвідувачів сайту і експерток конкурсу. До складу кваліфікованого журі "Мама року-2020" увійшли коучка Лілія Бєлоусова, громадська діячка Ярослава Гресь, психологиня Любов Лоріашвілі, блогерка Олена Мандзюк, співачка Наталка Карпа та директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Ганна Гришина. Усі вони зізналися, що отримали надзвичайно багато приємних емоцій від читання заявок і співпереживали кожній героїні.

Так, Лілія Бєлоусова обрала історію "Оллі Скородіна" про Ольгу Скордіну. "Оля – дивовижна мама. Вона заряджає позитивом всіх навколо. Буркотлива бабуся, поговоривши з Оллі, перетворюється в радісну жінку, вередлива дитина стає найкращою дитиною на світі, а втомлена і відчайдушна мама насичується вселенською підтримкою і вірою. Там, де Оля, там любов, добро, тепло, розуміння, там життя... Оллі багато пише корисних публікацій для мам, тат, дідусів і бабусь, для дітей. Оллі малює чарівні картини. А процес їх створення заворожує", – розповідає подруга матусі.

Олена Мандзюк відзначила історію "Океан позитивної енергії та любові" про Євгенію Майорову, яка знайшла в собі сили перевтілитися та навчилася приділяти достатньо часу собі: "Після маминого перетворення моє життя докорінно змінилося, причому лише на краще. Зараз моя матуся займається, окрім своїх звичних тренувань, балетом. Найбільше її досягнення в цій сфері те, що вона впевнено встала на пуанти цього року, при тому, що ніколи в житті до цього вона не пробувала цей вид мистецтва, хоча все життя про нього мріяла. Я пишаюся своєю мамою, вона мій справжній мотиватор!"

У свою чергу, у номінації "Велике серце" переможницею стала Катерина Тетерятникова. Історія "Катерина – мама 18 дітей" зворушила серця сотень українців: "Моїй мамі 30 років, за 6 років разом з татом вона прийняла в сім'ю 14 дітей. Окрім 14 дітей, народжених серцем, вона виховує 4 народжених природнім шляхом. Мама встигає приділяти кожній дитині достатньо уваги, ні про кого не забуває та проживає життя кожної дитини! Разом проводимо час по різному, часто ходимо на прогулянки разом, у кіно. Зараз, під час карантину, ми робимо уроки і також разом граємо в настільні ігри. Співаємо, танцюємо та веселимось".

Переможницею у категорії "Успіх" українці обрали Катерину Філімонову, яка докорінно змінила своє життя, переїхавши в Україну з маленьким синочком на руках: "Було дуже багато труднощів з працевлаштуванням, оформленням в дитячий сад, а потім і з суміщенням роботи та турботи про Сашка, але заради мого синочка я не мала права здатися. Незабаром я почала добре заробляти, змогла накопичити грошей і придбати квартиру в передмісті Києва. Завдяки підтримці моєї сім'ї, я змогла реалізувати себе в кар'єрі і зайняти хорошу високооплачувану посаду в престижній компанії. Незважаючи на мою зайнятість, мені вдається приділяти час сім'ї, побуту і собі. Я регулярно займаюся спортом, відвідую салони краси та ставлю нові цілі, наприклад, покупку автомобіля тощо".

А титул "Мама року" у номінації "Спорт" за версією онлайн-голосування отримала Тетяна Котляренко з історією "Це моє життя". "Спорт починається, коли ти біжиш о 7:58 стометрівку з рюкзаком на плечі, а другою рукою тягнеш чадо, яке ще не зовсім прокинулося, курсуючи між машин і людей. Назвемо це біг з перешкодами на час. Марафон починається пізніше, коли потрібно дістатися на роботу, переробивши купу хатніх справ, виконати нескладні вправи присідання, нахили, випади з обтяжувачами (шваброю, наприклад). А якщо серйозно, то якщо ти хочеш побачити як виростуть твої діти, як підуть до першого класу твої внуки, то не зупиняйся! Рухайся вперед, навіть, коли не виспалася і лінуєшся, навіть, коли на вулиці "не та погода" або не ті дні... інакше ти зі спортивної матусі швидко станеш матусею, яка розповідає всім про свої болячки", — мотивує інших Тетяна.

"У 2015 році Лінія магазинів EVA однією з перших серед компаній заговорила про мам в загальнонаціональному масштабі, і ми бачимо, як з року в рік тема материнства, його важливості та ролі в житті кожної жінки набуває все більшого поширення. Так, у перший рік проєкту ми отримали близько 200 історій від українців, а цьогоріч – майже 800, що більше ніж на третину за 2019. Ми безмежно раді бачити все більший позитивний відгук від аудиторії конкурсу і сподіваємося, що країна дізнається ще багато нових імен найкращих, найніжніших і найталановитіших у світі мам", — поділилася директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Ганна Гришина.

Героїні історій-переможниць отримають титул премії "Мама року" та численні подарунки від партнерів. Через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та запровадження карантинних обмежень, нагородження довелося перенести на невизначений термін. Організатори проєкту стежать за ситуацією в країні і повідомлять переможницям про наступний етап проєкту

Зараз ви читаєте новину «Киянки отримали звання "Мама року" в щорічній премії від Лінії магазинів EVA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути