пʼятниця, 22 червня 2018 14:26

Килим в інтер'єрі: тенденції 2018 року

Сучасні вироби з шовку і вовни ручної роботи, з унікальним дизайном сильно відрізняються від килимів минулого століття. Можна вибрати м'яке покриття на будь-який смак, підібравши довжину ворсу, дизайн і забарвлення.

Модні килими від "Старика Хоттабыча" — це новий погляд на килимові вироби, які українська мережа привозить з Китаю, Непалу, Індії, Бельгії та інших країн. В салонах, розташованих у Києві і Харкові, представлені килими від економ-сегмента до елітних виробів. Клієнти приходять не тільки за сучасними килимами машинної роботи, але і за ексклюзивними виробами ручної роботи.

  Килими використовуються вже багато століть — вони надають затишок і тепло приміщенню. Зараз багато людей ставляться до них з прохолодою, вважаючи це пережитком минулого. Але модні тенденції в дизайні інтер'єру кажуть, що килими знову на піку популярності
Килими використовуються вже багато століть — вони надають затишок і тепло приміщенню. Зараз багато людей ставляться до них з прохолодою, вважаючи це пережитком минулого. Але модні тенденції в дизайні інтер'єру кажуть, що килими знову на піку популярності

Ця послуга популярна як серед дизайнерів інтер'єру, так і у звичайних клієнтів: хтось замовляє традиційний перський килим з унікальним малюнком для вітальні, а деякі люди просять спеціально "зістарити" виріб, облаштовуючи кімнату в стилі кантрі або скандинавський шик.

"Мода на килими не проходить. Змінюється лише форма, розмір або відтінок виробу", — кажуть консультанти в мережі магазинів "Старик Хоттабыч".

Популярні дизайни килимів

Не дарма кажуть, що класика вічна. Непальські і шовкові килими, гобелени, джайпурська класика, а також вироби ручної роботи — ця краса знову отримала визнання у дизайнерів з усього світу. Після масового захоплення паркетом і ламінатом в житлових приміщеннях, люди усвідомили, що в їх будинках не вистачає затишку. Кімнати виглядають порожніми, холодними і незатишними, але правильно підібраний килим виправляє ситуацію.

Звичайно, мова йде не про старі, поїдені міллю вироби родом з СРСР, а про сучасні килими.

Килими від "Старика Хоттабыча" включають в себе такі стилі:

• "Стерта класика" — це вінтажні килими, які об'єднують в собі мінімалізм і творчу спадщину ткацьких майстрів.
• Дизайнерські — сучасні вироби ручної роботи, в яких є місце несподіваним рішенням, сміливим забарвленням і абстрактним фігурам.
• Раджастан — колекція вовняних килимів ручної роботи. Вони виробляються індійськими майстрами і втілюють в собі розкіш і стиль. Завдяки додаванню до складу шовкової нитки, килим злегка мерехтить під різними кутами освітлення.
• Джайпурська класика — в цих килимах візерунки поєднуються воєдино, щоб передати все багатство індійських палаців. Це ідеальний варіант для прикрашання світлого, просторого будинку.

Перетворення інтер'єру

У мережу магазинів "Старик Хоттабыч" звертаються люди, які цінують особливий комфорт. Велика частина клієнтів, вперше познайомившись з виробами в магазині, не може відвести очей. Справа в тому, що люди не очікують побачити ткані килими ручної роботи з Непалу або Ірану, наприклад. Переконавшись у тому, що це модно та красиво, люди не тільки вибирають вироби з асортименту, але і роблять індивідуальне замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Килим в інтер'єрі: тенденції 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути