середа, 01 грудня 2021 13:57

Як онлайн організувати відпочинок з АНЕКС Тур

Цифрові технології не замінили турагентів. Вони прискорили спілкування з туристами, зробили вибір туру максимально оперативним, інформативним та прозорим. На офіційному сайті компанії "турагенція АНЕКС Тур" — обирайте відпочинок для себе та рідних прямо зараз.

  Як онлайн організувати відпочинок з АНЕКС Тур
Як онлайн організувати відпочинок з АНЕКС Тур

Чим відпустка з АНЕКС Тур відрізняється від самостійної поїздки

На перший погляд, все просто: є онлайн-агрегатори готелів, квитків, страховок, гідів. На практиці графік заповнюваності готелю не збігається з польотною програмою компаній, складно розрахувати маршрут із переїздами та трансфером, гід просить за послуги половину відпускного бюджету.

Небезпечний овербукінг коли готель перевищив розрахункову кількість гостей. У цьому випадку пріоритет пакетним туристам, які повністю оплатили путівку. Тим, хто сплатив аванс на рахунок агрегатора, відмовляють у поселенні, доводиться в авральному режимі шукати інше житло.

Топ-10 переваг подорожувати з АНЕКС Тур:

1. Вартість проживання перельоту, страховки та трансферу в ціні туру.

2. Овербукінгу немає: заповнений готель — у стопі.

3. Вільні місця на авіарейси контролюються як реального часу.

4. Укладено договори з готелями, оптом заброньовано номери різної категорії до початку сезону.

5. Укладено договір з місцевою стороною, що приймає – кожен турист отримує підтримку готельного гіда – екскурсії, питання за номером, контроль зворотного трансферу.

6. Співробітники компанії регулярно в інфотурах порівнюють умови сотень готельних комплексів, оцінюють стан пляжів, номерів, території, ресторанів, сервісу.

7. Менеджери швидко підберуть тур молодятам, сім'ї з дітьми та бабусями.

8. АНЕКС Тур пропонує пакети з власними чартерними авіарейсами.

9. Компанія славиться своїми ранніми вильотами та пізнім поверненням: так туристи проводять на екзотичних курортах максимум часу.

10. Онлайн оформлення займає кілька хвилин.

Підбір турів онлайн на сайті АНЕКС Тур

Будь-який час доби зайдіть на сайт турагенції. Вкажіть у формі пошуку країну, дати, тривалість відпустки. Вкажіть оптимальний тип харчування. Якщо у планах тривалі екскурсії, поїздки в гори, на термальні джерела, походи – вибирайте сніданок чи сніданок та вечерю. Плануєте відпочити на території готелю – ультра та все включено. Вкажіть кількість гостей.

 

Вивчайте онлайн-табло туроператора АНЕКС Тур, вибирайте найкращі пропозиції:

• назва готелю, категорія номера та вид, тип харчування;

• короткий опис готелю — розташування, послуги, пляж, концепція;

• дата, тривалість, доступність місць на рейсі;

• ціна в режимі live.

Порада: Не обмежуйтесь готелями рівня 5* — згідно з готельними стандартами зірки надають не за чистоту та різноманітне харчування, а за набір певних опцій. Якщо вам не потрібний у відпустці конференц-зал, особистий батлер 24/7 та тенісний корт – зверніть увагу на готелі рівня 3-4*.

Гарячі тури до Єгипту, ОАЕ та раннє бронювання Туреччини

Сподіватися на знижки перед вильотом до Єгипту не варто, особливо мешканцям регіонів. Цього сезону у туристів мало часу на роздуми – потік туристів з Росії та країн Європи спровокував високий попит у безвітряні бухти та готелі з гарним сервісом. Тренд 2021 року: чим ближче виліт - тим ціна вища. Якщо на сайті є позначка "мало місць" - приймайте рішення негайно, або тур викуплять конкуренти.

Раннє бронювання допомагає спланувати відпустку без поспіху та заощаджує до 30% вартості туру. Найкращі готелі Туреччини вже у продажу: висококласні готельні комплекси 16+, сімейні з аквапарками, на першій лінії, з ультрасервісом.

 

Прямі рейси з АНЕКС Тур в Домінікану, Мексику, Мальдіви

Жодних стикових рейсів та стомлюючих пересадок. Зима — найкращий час відпочинку на курортах Тихого, Індійського та Атлантичного океанів. Компанія пропонує вигідні тури в готелі з системою все включено на найкращих пляжах Занзібара, Мальдів, Мексики та Домінікани. Поки світ не прийшов до тями від карантину — є шанс здійснити мрію за доступними цінами.

Зараз ви читаєте новину «Як онлайн організувати відпочинок з АНЕКС Тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути