пʼятниця, 02 березня 2018 17:07

Як придбати рідкі шпалери в інтернеті

  Дизайнер Наталія Лоза розповіла про особливості рідких шпалер
Дизайнер Наталія Лоза розповіла про особливості рідких шпалер

Рідкі шпалери - дуже особливий вид шпалер. На вигляд схожі на декоративну штукатурку. В їх склад входить целюлоза, барвники, шовк чи інші матеріали, які обов'язково лише натуральні. В якості скріплюючої речовини виступає клей. Такі шпалери можна наносити в дитячих кімнатах, спальнях, вітальнях. Про це розповідає дизайнер Наталя Лоза.

"Всі шпалери достатньо схожі між собою. Їх продають в герметичних упаковках, які відрізняються лише складом волокон. Рідкі шпалери з бавовни найдешевший і найбільш простий варіант. Шовкові більш привабливі на вигляд, довговічні і зовсім не вигорають з часом. Целюлозні і шовково- целюлозні рідкі шпалери коштують дешевше шовкових, але мають менший термін експлуатації", - каже Наталя.

Купити рідкі шпалери Стиль можна в інтернет-магазині gidkie-oboi.org.ua. Тут найбільш вигідно робити покупки. Надають гарантію якості на шпалери, можна почитати відгуки клієнтів, які вже спробували такі шпалери та діляться своїми враженнями. Наприклад відвідувачка Інна розповіла, що брала рідкі шпалери у зал. Коли їх нанесли, колір здався брудним, сірим. Жінка так переживала, що навіть думала знімати шпалери. Але за тиждень вони висохли і колір став відповідати заявленому на сайті.

Також, тут можна отримати пораду консультанта та знижки на деякі види шпалер. Ще один плюс, що можна замовити навіть невеличкий пакет з рідкими шпалерами.

"Для мене переваги подібних інтернет - магазинів очевидні: тут можна переглянути сотні різних варіантів, що в магазині ви не зробите", - каже дизайнер.

Головні переваги рідких шпалер в тому, що вони не мають швів та стиків, значить нема необхідності підганяти малюнок. Їх можна легко поправити чи відремонтувати при пошкодженні покриття. Достатньо лише намочити пошкоджене місце і нанести новий склад шпалер. Також вирішується проблема з тріщинками та проблемою "усадки" нових будинків.

"Рідкі шпалери використовують там, де неможливо поклеїти звичайні. Наприклад, на арках, камінах чи повітроводах. Після висихання, покриття має приємну на дотик рельєфну поверхню, хороші звуко- і теплоізоляційні властивості. Також вони антистатичні. З рідкими шпалерами легко створити різноманітні унікальні малюнки", - каже Наталя.

Є й недоліки таких шпалер – вони легко змиваються, тому не підходять для приміщень, де можливий контакт з водою.

Зараз ви читаєте новину «Як придбати рідкі шпалери в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути