четвер, 23 липня 2020 11:11

Як 28 років залишатися лідером на ринку корпусних меблів — досвід ТОВ "СТЕРХ"

  "СТЕРХ" виробляє шафи і гардеробні преміум-класу, ергономічні дизайнерські кухні, дзеркальні фасади з малюнками, офісні меблі, дитячі
"СТЕРХ" виробляє шафи і гардеробні преміум-класу, ергономічні дизайнерські кухні, дзеркальні фасади з малюнками, офісні меблі, дитячі

У серпні 2020 року меблева компанія "СТЕРХ" відзначає грандіозну подію — 28 років своєї діяльності! У зв'язку з цим компанія проведе низку закритих заходів, а також презентує новий дизайн меблів відповідно до європейських стандартів якості.

Пам'ятаєте гучну рекламу шаф-купе "СТЕРХ" із Вєркою Сердючкою? На початку 2000-х назва компанії була на слуху в кожного. "Краса — страшна сила, якщо у СТЕРХА щось купила", — вимовляє героїня, милуючись своїм віддзеркаленням у дзеркальній шафі.

З дати заснування в 1992 році й до сьогодні компанія виробляє якісні шафи-купе на замовлення. Команда "СТЕРХ" стала першопрохідцем у цій ніші та за 28 років зарекомендувала себе як справжніх експертів.

Із часом асортимент пропонованих меблів значно збільшився. Сьогодні "СТЕРХ" виробляє шафи і гардеробні преміум-класу, ергономічні дизайнерські кухні, дзеркальні фасади з малюнками, офісні меблі, дитячі та інші.

Отже, серпень оголошується місяцем "СТЕРХ". Інформація про заплановані заходи буде опублікована на сторінках компанії у Facebook, Instagram. Підписуйтеся, щоб не пропустити:

• Унікальна закрита презентація кухні – революційний дизайн-2020
• Персональна консультація за вашим проєктом від експерта-професіонала
• Унікальні подарунки для дорослих і дітей

Не дивлячись на складні економічні умови, компанія "СТЕРХ" займає впевнені позиції серед лідерів українського ринку з виробництва меблів і пропонує замовникам інноваційні рішення в дизайні.

Справжній секрет успіху ґрунтується на твердих принципах компанії: використанні сучасного обладнання, швидкості виробництва, високоміцних та ексклюзивних матеріалах, гарантії до 10 років і відмінному клієнтському сервісі.

Фірмові шоуруми "СТЕРХ" запрошують відвідувачів особисто переконатися у вищесказаному!

Ідеальний графік: без вихідних і обідів — все для зручності клієнтів!

Контакти:

(044) 22 44 888
sterh.ua
м. Київ, пр. Перемоги, 107

Зараз ви читаєте новину «Як 28 років залишатися лідером на ринку корпусних меблів — досвід ТОВ "СТЕРХ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути