понеділок, 29 травня 2017 17:41

Іноземну мову вивчають за 4 місяці

Автор: runa.org.ua
  Переклади у Львові
Переклади у Львові

Щороку все більше українців намагаються опанувати іноземну мову. Якщо одну знають досконало, беруться за вивчення другої-третьої. Іноземна мова стала візиткою кожного, хто планує працювати керівником підприємства, менеджером, референтом. Знання декількох мов є запорукою успіху у введенні бізнесу. На багатьох солідних фірмах у бюджет закладено навчання своїх працівників іноземних мов. Агенція "Руна" добре вивчила потреби своїх клієнтів та учнів.

"Десять років керував приватною фірмою. Вільно володію лише німецькою. Власник почав вести переговори про співпрацю з французькими партнерами. Розумів: якщо не опаную французьку, позбудуся посади. Часу було небагато. Почав шукати курси, на яких за декілька місяців вивчив би мову. З багатьох пропонованих обрав "Руну". І не помилився", - розповідає Ігор Стедник з Івано-Франківська.

Агенція "Руна" заснована у 2000 році. За 17 років успішної роботи нараховує п'ять офісів у Львові та представництво в Івано-Франківську. Фахівці агенції пропонують широкий спектр послуг: переклади, нотаріальне засвідчення, легалізацію, апостіль. Курси іноземних мов побудовані на сучасних методиках. Тут готують студентів до міжнародних іспитів з іноземних мов.

У "Руні" працюють лише викладачі з великим науково-педагогічним стажем. Усі – з міжнародними мовними сертифікатами. Для курсів правильно підібраний навчальний матеріал. Заняття проводять із використанням мультимедійних засобів, переглядів відеофільмів іноземною мовою. До кожного учня застосовують індивідуальний підхід. У "Руні" можна вивчити англійську, німецьку, французьку, польську, іспанську, італійську, китайську, арабську та грецьку мови.

"Набір на навчання проводиться протягом усього року. Влітку діють мовні інтенсивні курси. Навчання на одному з мовних рівнів, яке проходить 2 рази на тиждень, триває півроку. Якщо ж займатися тричі на тиждень, курси триватимуть 4 місяці", - розповідають в агенції іноземних мов "Руні".

В агенції навчаються молоді та досвідчені люди, студенти, школярі та діти від 2 років. Сюди звертаються викладачі вишів, шкіл та ліцеїв, які хочуть покращити свій мовний рівень. Серед клієнтів "Руни" – перекладачі, яким цікаво відвідувати майстер-класи та семінари.

м. Львів

79000, м. Львів, пл. Міцкевича, 8/2;

тел.: +38 (032) 242-08-82, 297-53-08;

моб.: 067-313-09-13

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Іноземну мову вивчають за 4 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути