четвер, 23 березня 2017 10:13

Готуємо тіло до літа: з чого почати?

Готуємо тіло до літа: з чого почати?
Починати підготовку до пляжного сезону варто вже зараз

Коли холодна пора минає, представниці прекрасної статі гарячково починають шукати способи швидкого схуднення, записуються до косметологів і перукарень.

Всі ми навесні і влітку хочемо виглядати бездоганно. Зараз ми з вами поговоримо про те, на чому слід акцентувати увагу, готуючись до спекотного сезону.

Шкіра обличчя: робимо упор на очищення, зволоження та живлення

Якщо весна вже настала, а шкіра вашого прекрасного личка ще не відійшла від зимових стресів, послуги косметолога в Києві — те, що треба. Грамотний фахівець швидко перетворить суху і сіру шкіру на сяючу і здорову. Звичайно, не завжди є можливість і зайві кошти відвідувати косметологічні клініки: у цьому випадку варто допомагати собі самостійно. Запасіться якісними зволожуючими сироватками та поживними кремами, скористайтеся легкими відлущуючими пілінгами і не забувайте про засоби з SPF-захистом, коли виходите на вулицю.

Якою має бути декоративна косметика навесні і влітку?

Завжди пам'ятайте про те, що декоративна косметика для зими і літа значно відрізняється. Якщо взимку слід використовувати щільні і важкі основи, то з приходом весни переходьте на "легку сторону". Вибирайте легкі тональні флюїди, мінеральні пудри або за можливості відмовтеся від них зовсім.

Шкіра тіла: як домогтися ідеальної гладкості?

Якщо ви все ще шукаєте хороший спосіб позбутися волосся надовго, то краще за епіляцію поки нічого не придумали. До речі, ціна лазерної епіляції в Києві і Україні давно перестала "кусатися" і зараз більш ніж доступна усім бажаючим. Тут вам теж буде де розгулятися: сучасна косметологія пропонує більше 5 технологій видалення волосся назавжди. І що найголовніше, дуже комфортно, результативно і без ризику отримати ускладнення. Головне — знайти хорошого фахівця з якісним обладнанням.

За матеріалами салону краси у Києві — cosmetolog.net.ua.

Зараз ви читаєте новину «Готуємо тіло до літа: з чого почати?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути