середа, 19 лютого 2020 16:35

Горящі тури купувати вигідно і безпечно

Горящі тури купувати вигідно і безпечно
Навесні у туркомпаній з'являється багато гарячих турів за вигідною ціною

На початку весни у туркомпаній масово починають з'являтися горящі тури по дуже вигідній ціні. Іноді дивишся, за 5-7 тисяч гривень з людини можна потрапити, обравши горящі тури в Єгипет чи Туреччину. Ціна смішна і дорівнює ціні відпочинку в Україні. Хто вже спробував, звісно не вагається і навпаки підчікує таких турів. Для цього мають напоготові зібрану валізу, аби не втрачати час на збори і вільно домовлену відпустку. А для багатьох, хто працює віддалено, взагалі є можливість і не просити відпустку, а зібравши ноутбук тиждень відпочивати на побережжі.

Чому так дешево?

Горящі тури не дешеві пропозиції від туркомпаній. Справа у тім, що аби мати постійно хороші пропозиції по готелях та перельотах, турфірми змушені викуповувати місця наперед. Іноді навіть на рік вперед. Звісно, що путівки продаються по нормальній ціні. Але за кілька днів до відльоту ціна суттєво знижується і туристична компанія пропонує тур зі знижкою, фактично по собівартості. Людина яка придбала таку путівку відправиться у подорож за кілька днів або за тиждень.

Такі пропозиції діють постійно?

У літній період найбільш популярними стають горящі тури в Туреччину. Там комфортна температура, гарний сервіс. В Єгипті влітку більш спекотно, але горящих пропозицій також нема. Літо вважається найтуристичнішим сезоном, а весна і осінь менш привабливими. Як не дивно, але зима вважається також досить високим туристичним періодом. На відпочинок їдуть на зимові канікули або після них, бо путівки кладуть під ялинку.

Але ж там холодне море і вітри

Це міф, у Єгипті температура моря не опускається нижче 20 градусів ніколи. В Туреччині температура Середземного моря може бути 17-18 градусів. До того ж у більшості готелів із рівнем чотири зірки є басейни з підігрівом. Також багато басейнів з аквапарками на території. Тому, якщо море вам видається холодним, можна купатися в басейні. Щодо вітрів: більшість готелів розраховані у бухтах, які захищені від вітрів, тому вибравши хороший готель, ви не відчуєте цієї незручності.

Чи повноцінне харчування у цей час?

Готелі працюють на повну потужність увесь рік. І якщо у путівці все включено, то однозначно отримаєте хороший сніданок, обід і вечерю за системою шведського столу.

Скільки можна зекономити на турі?

Все залежить від рівня готелю та віддаленості його від моря. Якщо їдете вдвох, то економія може скласти більше 10 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Горящі тури купувати вигідно і безпечно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути