понеділок, 28 грудня 2020 11:26

"Євротермінал" і турбота про перевізників: компанія відкрила "Єдиний офіс"

 

Кожному клієнту компанії дуже важливо не лише отримувати придбані послуги або товари, але й знати, що компанія цінує думку споживачів і прислухається до їхніх побажань та пропозицій. І вкрай приємно, коли клієнти почуті. А коли внесені пропозиції не лише почуті, а й реалізовані, та ще й у короткі терміни - приємно удвічі.

Мова йде про компанію "Євротермінал". Саме ця логістична структура всього за кілька місяців спроектувала й побудувала Єдиний офіс оформлення документів при в'їзді на територію порту, в якому є всі базові зручності, необхідні клієнтам під час очікування:

• відповідне освітлення для комфортного підписання та заповнення документів;
• кондиціонери для обігріву та охолоджування приміщення в зимовий/літній період;
• зручні місця для сидіння;

Крім цього, "Євротермінал" потурбувався і про шість робочих місць, оснащених комп'ютерами, придатних для зручної роботи обслуговуючого персоналу. Покращені умови значно підвищили комфорт не лише водіїв, але й співробітників, які їх обслуговують. Тепер водіям не потрібно стояти в черзі, як раніше, де єдиним захистом від погодних явищ був навіс.

А все почалося з того, що члени Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України (АСМАП) звернулися до адміністрації "Євротерміналу" з діловою пропозицією щодо поліпшення умов водіїв, яким доводилося підписувати і заповнювати папери (пропуски, накладні та інші документи) у відносно некомфортних умовах. Пропозиція була не лише уважно вислухана, але й взята в роботу з подальшим ефективним результатом.

На знак подяки за чуйність і лояльність, компанія "Євротермінал" удостоєна особистої подяки від директора АСМАП Костюченка Леоніда Михайловича, який звернувся до генерального директора компанії Олександра Ейсмонта з такими словами:

"Шановний Олександр Вікторович!

Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України висловлює Вам свою вдячність і звертається з наступним.

Впродовж багатьох років учасники Асоціації, водії, які здійснюють перевезення контейнерів з і в Одеський морський торговельний порт скаржилися на незадовільні побутові умови при проходженні процедур оформлення. І у зимову холоднечу, і в літню спеку водії були вимушені годинами стояти в очікуванні оформлення документів у непридатних і некомфортних умовах.

За інформацією Регіональної Ради автомобільних перевізників Одеської області, цього року компанією "Євротермінал" були проведені необхідні будівельні роботи і створені чудові побутові умови для водіїв, які проходять бюрократичні процедури при перевезенні контейнерів в/з Одеського порту.

Секретаріат АсМАП України і Регіональна Рада щиро вдячні Вам і членам Вашої команди за розуміння та оперативне реагування на пропозиції перевізників щодо поліпшення умов праці".

Але на цьому поліпшення не закінчуються! За словами директора Накопичувального Транзитного Майданчика (НТМ) Вадима Граматика, компанія "Євротермінал" вже працює над розширенням Єдиного офісу і збирається реалізувати окрему стаціонарну структуру для оператора контейнерної перевалки "ХТО", який, на сьогодні, є найбільшим в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Євротермінал" і турбота про перевізників: компанія відкрила "Єдиний офіс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути