Ексклюзиви
пʼятниця, 22 жовтня 2021 13:38

Енергоефективні рішення промислового кліматичного обладнання

 

Інженерним комунікаціям в будівлях виробничого чи адміністративного призначення відводиться першорядна важливість. Від того, наскільки правильно виконує функції промислове кліматичне обладнання, встановлене в приміщеннях, повністю залежить функціонування організації. Це відноситься і до комерційної нерухомості - збої в роботі опалення незмінно тягнуть додаткові витрати на ремонт і заміну приладів і агрегатів що вийшли з ладу.

Пропоноване компанією "Альянс Ейр" кліматичне обладнання оптом передбачає поєднання енергоефективності та швидкої окупності. Працюючи з будівельними компаніями по всій Україні, співробітники "Альянс Ейр" надають послуги з підбору всіх елементів комплексної системи опалення, що забезпечує достатній і економічний обігрів, а також виконує задачі гарячого водопостачання та вентиляції.

Вимоги до інженерних систем будівлі

Проектування систем опалення та вентиляції характеризується проведенням ретельних розрахунків. В процесі важливо врахувати характеристики і призначення будівлі, особливості її розташування і експлуатації. При виборі кліматичного обладнання найважливішими критеріями виступають:

  1. ступінь утеплення приміщень і будівлі;
  2. площі приміщень, особливості прорізів;
  3. призначення споруди, специфіка технологічних процесів;
  4. кількість співробітників, що працюють в приміщеннях.

В умовах постійно зростаючих цін на нафту і газ пріоритетним стає застосування енергоефективного обладнання, заснованого на використанні альтернативних джерел енергії. Все частіше промислові теплові насоси приходять на зміну централізованим системам, які вимагають великих витрат. Володіючи високим потенціалом у виконанні функції опалення та охолодження, дані агрегати відрізняються вигодою і швидкою окупністю матеріальних вкладень.

 

Специфіка роботи багатьох промислових підприємств і комерційних компаній передбачає наявність вентиляційної системи, що забезпечує достатній повітрообмін із зовнішнім середовищем. При підборі обладнання враховують різні чинники - наявність системи димовидалення, архітектурні та інженерні особливості будівлі, дотримання нормативних вимог. Заощадити витрати організації покликані фанкойли, здатні функціонувати в режимі охолодження і обігріву з використанням потужностей системи водопостачання.

Енергоефективні рішення для промислових і комерційних будівель

Поряд з пропозиціями недорогих агрегатів опалення, кондиціонування і водопостачання все більше число будівельних компаній-підрядників воліють постачальників кліматичного вентиляційного обладнання в Україні, націлених на енергоефективні рішення. Можливість створити в приміщенні єдину функціональну систему, що виконує завдання обігріву та охолодження, вентилювання та водопостачання, гарантує швидке повернення вкладених коштів і безперебійну роботу всіх елементів.

Фахівці "Альянс Ейр", співпрацюючи з провідними європейськими виробниками технологічного обладнання, надають послуги створення повного кола кліматизації. Впровадження системи чиллер-фанкойл, що має на увазі злагоджену роботу теплових насосів, фанкойлів і припливно-витяжних вентиляційних установок, гарантує автономність всієї інженерної системи на об'єкті і низькі витрати на її експлуатацію. Запити на підбір можна залишити на офіційному сайті компанії або по телефону.

Зараз ви читаєте новину «Енергоефективні рішення промислового кліматичного обладнання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути