понеділок, 06 березня 2023 12:11

Довбуш Карпатський презентував медову новинку. Як розвивається символічний український бренд під час війни

Криза та війна не стали на заваді українському бізнесу на шляху розвитку та просування. Своїми продуктами підприємці наголошують, що кожна одиниця товару унікальна та особлива. Так, українська компанія-дистриб'ютор Торговий дім "АВ" представила на ринку новинку від бренду коньяку Довбуш Карпатський. Тепер українці матимуть змогу спробувати автентичний продукт. Бренд покликаний побачити світ і показати всі найкращі якості, властиві українцям загалом і зокрема у складний воєнний час – сталевий характер, міцність та волелюбність. Саме ці особливості заклали виробники у свій новий коньяк.

 

Досвід роботи на українському ринку під час війни. Про плани розвитку розповідає власник Торгового дому "АВ" Фелікс Черток

В Україні бренд Довбуш Карпатський існує з 2019 року. Розвивався саме в періоди світових криз, проте завдяки антикризовій стратегії лідера компанії-дистрибутора Торгового дому "АВ" Фелікса Борисовича Чертка, продукт закріпився на ринку і вже знайшов свого споживача. За останні роки підраховується кратне зростання виробництва та обсягів продажу бренду. До 2025 року у компанії є мета увійти до ТОП-3 лідерів України.

Автор: Торговий дім "АВ"
  Фелікс Борисович Черток та ТОП-менеджери Торгового дому "АВ"
Фелікс Борисович Черток та ТОП-менеджери Торгового дому "АВ"

"Падіння ринку українського алкоголю з початку війни не дало нам впасти духом. Компанія Торговий дім "АВ", спираючись на свій багаторічний досвід, швидко збудувала план подальшого розвитку. Ми відчуваємо свою відповідальність перед споживачами та державою, тому зберегли команду для виробництва якісного продукту та підтримки економіки країни. Компанія продовжує інвестувати у власний розвиток, розширюючи асортимент продукції, - розповідає власник компанії з дистрибуції Торговий дім "АВ" Фелікс Черток.

Сьогодні компанія Торговий дім "АВ", незважаючи на кризу, продовжує надавати робочі місця в Україні та забезпечувати своїх співробітників стабільним доходом.

Особливості новинки Довбуш Медовий

Ринок коньяку крок за кроком йде у бік нових смакових рішень та зміни культури споживання. Смакові позиції з додаванням меду на сьогоднішній день є у тренді, це показує зростання обсягів продажу. Для того, щоб задовольнити цю потребу споживачів та ринку, виробник коньяку "Довбуш Карпатський" запустив смакову новинку в лінійці "Довбуш Карпатський" Медовий. Смак новинки – це поєднання солодкого меду, енергії сонця та ароматів високогірних трав.

Фелікс Черток про новий продукт: "Ідея у тому, що смакові позиції у міцному алкоголі показують динаміку нашого зростання. Тому ми попри війну та труднощі вирішили випустити новинку національного продукту. Компанія закладала в цей продукт українську міць та незламність і головне, щоб наш продукт впізнавали навіть за межами країни".

    Характеристики коньяку Довбуш Медовий:
    Купаж зі спиртів високої якості;
    Мʼякий медовий смак;
    Широка гама смаку та аромату гірських трав;
    Витримка в бочках із карпатського дуба;
    Ідеально підходить для коктейлів.

Про історію коньяку Довбуш Карпатський

Український бренд назвали ім'ям учасника українського повстанського руху Східних Карпат Олекси Довбуша. Він є образом "шляхетного розбійника" – героя, який уособлює справедливість, сміливість, честь. Символізує незламний народний дух, поєднуючи в собі найкращі риси національного характеру.

    Атрибутами бренду стали такі символи:
    Портрет Довбуша. На пляшці є зображення однойменного героя, який художники створили за розповідями карпатських старожилів.Монети. На звороті пляшки символ удачі.
    Схожа монета була в Олекси Довбуша.

Сьогодні бренд продовжує розвиватись, розширювати асортимент для споживача, щоб підтримувати дистрибуцію українських товарів. Таким чином доводить якість та унікальність вітчизняного продукту.

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я

Зараз ви читаєте новину «Довбуш Карпатський презентував медову новинку. Як розвивається символічний український бренд під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути