вівторок, 23 січня 2024 13:43

Дизайн будинків та котеджів від фахівців компанії NsdGroup

Будівництво та облаштування приватного будинку – це набагато більше можливостей, якщо порівнювати з квартирою та іншими невеликими об'єктами. Ніхто не буде скутий обмеженнями з боку забудовника, адже можна реалізувати будь-яку свою ідею чи рішення від дизайнера. Винятковий простір дозволить підготувати заздалегідь потрібний стиль та оформлення.

Автор: NsdGroup
  Будівництво та облаштування приватного будинку дає чимало можливостей реалізувати будь-яку свою ідею чи рішення від дизайнера
Будівництво та облаштування приватного будинку дає чимало можливостей реалізувати будь-яку свою ідею чи рішення від дизайнера

При замовленні проєкту дизайну будинку або котеджу є можливість заздалегідь прорахувати і своєчасно усунути недоліки. Також формується підсумковий дизайн будинків відповідно до запиту та можливістю візуалізувати свої фантазії. У розпорядженні фахівців з компанії NsdGroup є не тільки досвід та знання, а й сучасні технології тривимірної візуалізації, що дозволить з високою точністю повторити всі "хотілки".

Дизайн під ключ

Готовий проєкт буде включати велику кількість інформації та даних:

• обмірювальний план;

• види та розрізи гіпсокартонних конструкцій;

• план монтажу, демонтажу, чорнових робіт;

• схема освітлення, розміщення сантехніки та меблів;

• розгортка стін та санвузлів;

• візуалізація приміщень та багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд року: назвали чотири наймодніші кольори для кухні

Залежно від запитів клієнтів, деякі види планів можуть не готувати. Іноді важлива лише візуалізація, коли прийде розуміння того, який вигляд матиме будинок чи котедж у результаті. Це дозволить завчасно купувати матеріали та меблі з технікою.

Етапи підготовки проєкту

Чітке розуміння всіх завдань та успішне їх виконання визначається таким алгоритмом дій:

  1. Безкоштовна консультація;

  2. Укладання договору та проведення вимірів;

  3. Здійснення проєктних робіт;

  4. Підбір матеріалів та комплектація об'єкта;

  5. Розрахунок кошторису та візуалізація об'єкта.

Величезна кількість ідей буде розглянута клієнтами та дизайнерами, щоб у результаті дійти до логічного рішення. Фахівці будуть давати свої поради, але при цьому вислуховуватимуть запити кожного клієнта, щоб відповідати його бюджету та перевагам.

Чому вибирають NsdGroup

До кожного клієнта гарантовано індивідуальний підхід. Професійні та талановиті дизайнери виключають шаблонну роботу і намагаються зробити так, щоб черговий проєкт був справді унікальним та відповідав запитам.

На розробку проєктів пропонують доступні ціни. Набагато краще заздалегідь заплатити і все розмежувати з візуалізацією, ніж потім кілька разів переробляти. Пунктуальність усіх фахівців – ще одна перевага. Кожен співробітник компанії своєчасно виконує свою роботу, щоб у результаті клієнт міг розпочати будівництво чи ремонт.

Якщо хочете приємно здивувати гостей стильний інтер'єром свого будинку, варто звернути увагу на деякі деталі. Саме вони можуть зіпсувати вигляд оселі на фоні ідеального порядку.

Позбудьтесь захаращених зон у кімнатах. Зайві речі створюють візуальний шум, не дають відчуття чистоти після прибирання. Gazeta.ua підготувала добірку речей, які спотворюють інтер'єр у будинку.

Зараз ви читаєте новину «Дизайн будинків та котеджів від фахівців компанії NsdGroup». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути