неділя, 07 січня 2024 16:50

Заберіть це з очей: які п'ять речей спотворюють інтер'єр у будинку

Заберіть це з очей: які п'ять речей спотворюють інтер'єр у будинку
Назвали п'ять речей, які псують інтер'єр у будинку Фото: pinterest

Якщо хочете приємно здивувати гостей стильний інтер'єром свого будинку, варто звернути увагу на деякі деталі. Саме вони можуть зіпсувати вигляд оселі на фоні ідеального порядку.

Позбудьтесь захаращених зон у кімнатах. Зайві речі створюють візуальний шум, не дають відчуття чистоти після прибирання. Тому подібного в домі краще позбутися навіть у тому випадку, якщо такі предмети зберігаються в коморі, пише pixelinform.

Календарі на стінах

Такі речі давно застаріли та дешевшають інтер'єр. Замість настінного календаря бажано використовувати настільний, але актуальний на робочому столі. Стіну краще прикрасити стильним постером або фотографіями.

Вимикачі та розетки

Якщо вони старі, давно пожовтіли від бруду і часу, слід їх замінити. Інакше найдорожчий ремонт буде зіпсований такими деталями.

Старий текстиль

Якщо постільна білизна з різних комплектів, покривало застаріло, а рушники в кухні стали пошарпаними, все це слід замінити. При виборі текстилю слід орієнтуватися на колір стінок, меблів, загальний дизайн приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що забрати з вітальні, аби зникло відчуття хаосу

Ганчірка у передпокої

В осінньо-зимовий період деякі можуть покласти біля вхідних дверей ганчірку, старий рушник або іншу річ, яка служить килимком для витирання взуття. Але такий предмет одразу псує все враження про дім та господарів.

Замість ганчірки краще купити недорогий килимок, який легко мити. Виглядає така річ охайно, а також її можна без проблем вписати в інтер'єр передпокою.

В домі багато місць, куди не можна класти взуття та речі, інакше бути біді.

Якщо хтось гадає, що спинка стільця - ідеальна вішалка для одягу, то помиляєтесь. Краще візьміть до уваги невеликі правила щодо зберігання одягу, щоб уникнути нещасть.
Зараз ви читаєте новину «Заберіть це з очей: які п'ять речей спотворюють інтер'єр у будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути