вівторок, 12 жовтня 2021 17:12

Де знайти якісні натуральні засоби для краси

  Найціннішими дарами природи є бджолині продукти
Найціннішими дарами природи є бджолині продукти

Краса і здоров'я – дві речі, що піддаються плину часу, не дивлячись на всі спроби це змінити. А так хочеться мати гарний вигляд, не сумісний з цифрами у паспорті! Що лише не вигадують для цього: дорогі ін'єкції, екзотичні процедури, нетрадиційні методики. Та насправді не потрібно нічого вигадувати! Природа подбала про людину та вже створила все необхідне для подовження молодості, зміцнення здоров'я.

Найціннішими дарами природи є бджолині продукти. Наприклад, мед не тільки гарний смаколик до чаю, а й кращі ліки від кашлю, маточне молочко надзвичайно корисне для шкіри, а прополіс – рятівник від багатьох хвороб. Все тому, що продукти бджолиної діяльності багаті на корисні елементи.

Косметологічні засоби на основі бджолиних продуктів стають дедалі популярнішими. Та гучна назва не завжди говорить про якість. Знайти якісний товар із натуральних складових дуже складно. Мало хто використовує виключно натуральні продукти, хтось не має сертифікатів якості, а хтось просто гилить ціну. Та нам вдалося знайти гідного українського виробника, який і продукцію виготовляє лише з природних компонентів, і сертифікати якості має, і вартість не завищує. BeeTech – тут ви зайдете все для здоров'я та краси на природній основі.

Ростислав Манжос, засновник компанії, не з чуток знає корисні властивості, якими володіють мед, прополіс, віск, перга… Адже він член Всеукраїнської асоціації апітерапевтів та бджоляр зі стажем. Спочатку використовував бджолопродукти сам, згодом долучив родину, а далі вирішив допомагати іншим приємним і безпечним шляхом вирішувати проблеми зі здоров'ям і зовнішніми недоліками. Варто сказати, що вдячні відгуки від клієнтів, які вони лишають на сайті, говорять про те, що товари дійсно якісні та ефективні.

  Найціннішими дарами природи є бджолині продукти
Найціннішими дарами природи є бджолині продукти

"Всі рецепти дісталися у спадок, тому перевірені не одним поколінням. А перш ніж виставити засіб на продаж, ми ретельно тестуємо його особисто. Адже нам важливо дійсно допомогти вирішити певну проблему" - ділиться Ростислав.

В наявності на сайті засоби наступних категорій:

• Натуральна косметика – ароматні бальзами для губ та волосся, креми для тіла, обличчя, рук, пілинги та скраби. Природні складові гарно взаємодіють з тілом та дійсно вирішують проблеми, а не маскують.

• Бджолині бальзами, мазі, екстракти, свічки.

• Медові композиції – суміші з декількох бджолиних продуктів, що підсилюють дію один одного. Смачні та корисні добавки до харчування.

Виробництво поступово розширюються, з'являються нові позиції. А завдяки зручному сайту знайти потрібний засіб дуже просто. Повний опис та інструкція допоможуть з правильним використанням.

Український виробник потурбувався і про рідних своїх клієнтів – створив подарункові набори та сертифікати на продукцію різним номіналом. Косметика – один з дарунків, що не втратить актуальність ніколи. А якісні натуральні засоби на вагу золота. Тому набір/сертифікат завжди буде доречним.

  Найціннішими дарами природи є бджолині продукти
Найціннішими дарами природи є бджолині продукти

"Бджолині технології" почали свій шлях нещодавно, та мають гарні перспективи. Їх вже знають і продукції довіряють.

Зараз ви читаєте новину «Де знайти якісні натуральні засоби для краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути