Ексклюзиви
четвер, 22 червня 2017 15:43

Де в Києві замовити смачні сніданки в будь-який час

Де в Києві замовити смачні сніданки в будь-який час
Pesto cafe із задоволенням приготує ароматний сніданок для Вас і доставить туди, куди Вам буде зручно. Фото: facebook.com/pestocafe.kiev

Всім відомо, що запорука успішного і продуктивного дня – це смачний і корисний сніданок. Але як же бути, якщо вранці недостатньо часу, щоб встигнути його приготувати? Саме про цю частину життя і подбало Pesto cafe.

Тепер прокидаючись, Вам не потрібно ламати голову над тим, що ж поснідати і витрачати багато часу на приготування їжі та миття брудного посуду, адже в той час, коли ви наводите ранковий марафет Pesto cafe із задоволенням приготує ароматний сніданок для Вас і доставить туди, куди Вам буде зручно.

Доставка сніданків додому – це зручна послуга ресторану Песто кафе, яка вже давно зарекомендувала себе як надійний і якісний сервіс. І не варто переживати за вартість доставки, адже від 150 гривень вона абсолютно безкоштовна і здійснюється у всі райони Києва.

А що ж робити, якщо Ваш "ранок" настає після обіду або ввечері? Адже у всіх різна робота і неймовірні графіки. У більшості закладів сніданки максимум до десяти ранку, а після пробудження, навіть якщо і в більш пізній час, хочеться їсти легку і свіжу їжу, адже сніданок завжди повинен залишатися сніданком!

Pesto café подбав і про це! Доставка сніданків по Києву проводиться вранці в обід і ввечері. Ви можете абсолютно не переживати за те, що ніде не знайдете свіжих сніданків. Песто кафе приготує Вам їх саме тоді, коли Вам це буде потрібно.

Ароматні круасани з великим вибором начинок: від солоденької шоколадної до ніжного лосося з моцарелою, повітряні млинці, які подаються з медом або сметаною, апетитна фритата (італійський омлет зі свіжими овочами) і багато іншого висококласні кухарі приготують для того, щоб Ваш ранок був незабутнім і весь наступний день Ваш шлунок був вдячний за такий здоровий початок дня.

А можливо Ви хочете на сніданок сирники з цукровою пудрою або сметанкою? Не питання! Або можливо ніжний пиріг з лососем і шпинатом, запечений у вершковому соусі під сиром? Легко.

Зайшовши в розділ сніданків, круасанів або десертів на сайті Ви відразу зрозумієте, чому доставку десертів додому або в офіс по Києву воліють замовляти саме в Pesto café

А раптом я вегетаріанець або дуже люблю гостру їжу?

Відмінно! Можна впорядкувати страви за уподобаннями та популярності для більш легкого вибору ідеального сніданку. Песто кафе враховує інтереси максимальної кількості клієнтів, адже головне - щоб Вам було смачно і корисно при будь-якому способі життя. Довірте це нам, і ми не підведемо Ваші очікування!

Зараз ви читаєте новину «Де в Києві замовити смачні сніданки в будь-який час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути