Ексклюзиви
понеділок, 02 липня 2018 13:13

Де та коли слід робити тест на батьківство

Де та коли слід робити тест на батьківство
Тест на батьківство можна робити з народження

У сучасному світі, де існує безліч обману, хочеться бути впевненим у майбутньому та в людях, які нас оточують. Але, що робити, коли у вас є сумніви навіть у своїй дитині. Викликає підозру посмішка, колір обличчя, очі чи волосся? Той сумнів не дає вам спокою, але спитати прямо у дружини чи коханої не дозволяє совість, адже після цього питання ви точно посваритесь. Тоді рішення цієї проблеми просте - перевірте дитину, зробіть ДНК експертизу в Одесі.

У цій статті будемо намагатися відповісти на ті питання, які задають найчастіше.

З якого віку можна робити тест на батьківство?

Тест на батьківство можна робити з народження. Якщо ви є батьком дитини, тоді разом з новонародженим можете завітати до ДНК лабораторії Медікал Геномікс Україна в Одесі. Якщо хочете зробити тест ДНК, тоді самі прийдіть до лабораторії, і консультант розкаже як правильно взяти матеріал для тесту на батьківство та надасть все необхідне.

Чи зроблю я боляче дитині?

Тест на батьківство безболісна процедура і ніякого болю ні дитині ні собі не завдасте. Залежно від віку та запитань батька, можна брати аналіз слини, волосся, нігтів.

Скільки потрібно чекати результатів тесту?

Тест на батьківство в Одесі роблять близько тижня. В складніших випадках близько двох тижнів. Достовірність аналізу складатиме від 99,9% до 100%. Якщо ви не є батьком дитини тест ДНК покаже точність в 100%.

Чи можна робити аналіз ДНК матері?

Так. Процедура проводиться так само, як тест на батьківство.

Скільки коштує тест на батьківство в Одесі?

В залежності від складності процедури тест буде коштувати 4300 гривень. Найважче робити тест по лінії батька, коли треба довести не пряму приналежність, а рідню бабусі й дідуся дитини й тітки чи дядька.

Отже, кожному хто сумнівається, радимо зробити аналіз ДНК на батьківство в Одесі в Медікал Геномікс Україна або ДНК Експерт.

Зараз ви читаєте новину «Де та коли слід робити тест на батьківство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути