Ексклюзиви
середа, 11 грудня 2019 10:03

Де надають найкращі умови по онлайн кредитами?

Де надають найкращі умови по онлайн кредитами?
За допомогою онлайн-кредиту вже через кілька хвилин можна отримати необхідну суму грошей прямо на карту

Якщо необхідно терміново відновити фінансовий добробут, найкращим рішенням стане оформити швидкий онлайн-кредит. Уже через кілька хвилин після перевірки даних кредитної системою, позичальник зможе отримати необхідну суму грошей прямо на рахунок банківської карти.

Але, для того, щоб не прогадати з вибором кредитної організації і отримати гроші на найвигідніших умовах, варто спочатку розглянути умови надання кредиторів. У даній статті перераховані ключові умови кредитування чотирьох з найбільш надійних сервісів в Україні.

Умови кредитування в Дінеро

За допомогою сервісу Дінеро позичальники мають можливість оформити онлайн-кредит на суму до 23 000 грн. При першому зверненні даний ліміт обмежений (від 300 грн. До 10 000 грн). Але, з кожною новою заявкою горизонти значно розширюються і доступна сума збільшується. Тим більше зараз діє акція, перший кредит до 45 днів під 0%, такого ще ніде немає. Якщо хочете можете подати заявку тут.

Що стосується відсоткової ставки, нові клієнти мають певні пільги - гроші отримати можна на сім, чотирнадцять або тридцять днів під 0%. Але, якщо ви є постійним клієнтом сервісу Дінеро, для вас передбачений відсоток в розмірі 1.11%.

Швидкі кредити онлайн видаються позичальникам при наявності паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду. Для відновлення фінансового добробуту немає необхідності надавати довідки про заробітну плату або будь-які інші докази платоспроможності. Крім цього, стати клієнтами сервісу можуть, як працевлаштовані особи, так студенти і навіть пенсіонери. Доступ до сервісу відкритий особам від 18 до 75 років.

Умови кредитування в Манівео

Манівео - це цілодобовий онлайн-сервіс швидкого кредитування, який доступний в будь-якому куточку України. Необхідні кошти позичальник може отримати вже через 8 хвилин після подачі заявки на наступних умовах:

• При першому зверненні клієнт зможе отримати кредит до 5000 грн. Своєчасне погашення боргу та виконання інших умов кредитної організації буде підставою для підвищення ліміту. Таким чином, максимальна сума кредиту може становити до 15 000 грн.

• Якщо говорити про процентну ставку, перший займ тут надається під 0.01%. Що стосується всіх наступних, ставка по кредиту буде трохи вище (1.66%). Тут також важливо відзначити, що доступний термін кредитування становить від одного до тридцяти календарних днів.

• Кредити в Манівео доступні не тільки працевлаштованим громадянам. Тут можуть без проблем отримати гроші пенсіонери, студенти, безробітні та інші категорії населення. Також, для оформлення кредиту немає необхідності надавати довідку про доходи та інші підтвердження платоспроможності позичальника.

Умови кредитування в Майкредіт

Аналізуючи умови кредитування за допомогою онлайн-сервісів, думка багатьох експертів зводиться до того, що в Майкредіт можна отримати гроші на досить вигідних умовах. Перше звернення передбачає отримання пільгової кредитної ставки (0.01%). Що стосується кредитної суми, як і термін кредитування її можна вибрати самостійно. Але, тут варто враховувати, що термін не повинен перевищувати тридцять днів, а сума кредиту доступна в розмірі від 100 до 10 000 грн.

При повторному зверненні процентна ставка істотно збільшується (до 1.6%). Але, для зручності клієнтів передбачені промокодом акції та інші вигідні пропозиції, які допомагають заощадити. Також, на сайті кредитної компанії дуже часто між позичальниками проводяться розіграші, де можна виграти цінні призи (побутову техніку, інноваційні гаджети, туристичні путівки і так далі).

Умови кредитування в Бистрозайм

Онлайн-кредити в мікрофінансової компанії Бистрозайм є одними з найдоступніших в нашій країні. Але, тут обмежений максимальний ліміт (до 10 000 грн). Якщо позичальник звертається вперше, він зможе оформити позику не більше, ніж на 3 000 грн.

Що стосується відсоткової ставки, новачки на термін до 16 днів можуть оформити позику без відсотків (до 2 000 грн). У всіх інших випадках переплата буде 2% в день. Максимальний термін кредитування становить до 30 календарних днів. Зручністю кредитування в Бистрозайм є те, що отримати гроші можна, як на карту банку, так і в будь-якому відділенні кредитного сервісу. Стати клієнтами компанії можуть без проблем все без винятку громадяни України, вік яких становить 18 - 75 років.

Онлайн кредитування - це найпростіший і найвигідніший спосіб отримання необхідної суми грошей. Вибравши один з перерахованих сервісів, ви можете без проблем відновити своє фінансове добробут.

Для оформлення заявки, заповніть анкету на сайті кредитної компанії. Як правило, відповідь надається сервісом протягом декількох хвилин. Отже, через короткий проміжок часу ви зможете отримати необхідну суму грошей на карту будь-якого банку.

Зараз ви читаєте новину «Де надають найкращі умови по онлайн кредитами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути