Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 12:12

Чому вигідно купувати в інтернет-магазині дьюті-фрі

Покупки в дьюті-фрі – невід'ємна складова подорожі багатьох мандрівників. Товари, придбані в дьюті-фрі, вважаються експортом. Саме тому ціни там нижче – вони не включають суму мита.

  Переваги купівлі товарів в інтернет-магазині дьюті-фрі
Переваги купівлі товарів в інтернет-магазині дьюті-фрі

Чому ж безмитні магазини такі популярні? Про це нам розповідає маркетолог Дмитро Червоний.

Які ще плюси має дьюті-фрі, окрім привабливих цін?

- Основна перевага таких магазинів у тому, що там продають оригінальну, сертифіковану продукцію. Тут ви придбаєте парфуми "Chanel", які дійсно вироблені у Франції, а не десь у Китаї чи Білорусі. Тобто дьюті-фрі – це, перш за все, якість придбаних продуктів. Переважна більшість безмитних магазинів в Україні співпрацює з великим офіціальним постачальником з Німеччини, для них якість це пріоритет.

Що найвигідніше замовляти в таких магазинах?

- Найбільш вигідно замовляти дорогі ексклюзивні товари, наприклад парфумерію чи елітний алкоголь. Саме ці товари часто підробляють. Наприклад, в Харкові нещодавно закрили підпільну фабрику з підробки відомих марок закордонного алкоголю. Продукцію цієї фабрики продавали в інтернеті, також вона потрапила в деякі роздрібні мережі. Напої відрізнялися від оригіналів на смак, до того ж покупці ризикували отруїтися неякісним продуктом. У дьюті-фрі такого не буває. На будь-який товар можна попросити сертифікат якості.

Чи можливо дізнатися зазадлегідь, що саме продається в дьюті-фрі?

- Дійсно, не завжди мандрівники мають достатньо часу перед вильотом або на прикордонних КПП, щоб знайти та обрати товари. В магазинах може бути представлено кілька тисяч товарів. Людина губиться в такій кількості. А якщо до того ж треба поспішати на рейс, то на шопінг залишаються лічені хвилини. Але з сервісом mydutyfree.net знайти необхідні товари можна заздалегідь, на сайті сервісу. Мандрівники можуть спокійно обрати товари, дізнатися та порівняти ціни, оформити попереднє замовлення. На сайті також є інформація про акції, які проходять в магазинах. Як правило, магазини проводять щомісячні акції, і знижки можуть сягати 40%.

  Переваги купівлі товарів в інтернет-магазині дьюті-фрі
Переваги купівлі товарів в інтернет-магазині дьюті-фрі

Як купувати товар?

- Після того, як клієнт оформив попереднє замовлення через MyDutyfree, інформація про обрані товари надходить до магазину. Касири завчасно збирають покупку, і мандрівник зможе забрати вже готову покупку після паспортного контролю в аеропорті чи на прикордонному КПП.

Як можна розраховуватися за покупку?

- Оплата відбувається вже в магазині, після того, як клієнт перевірить усі товари замовлення. Сплачувати можна гривнями, доларами, євро та рублями, а також банківськими картками.

  Переваги купівлі товарів в інтернет-магазині дьюті-фрі
Переваги купівлі товарів в інтернет-магазині дьюті-фрі

Зараз ви читаєте новину «Чому вигідно купувати в інтернет-магазині дьюті-фрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути