середа, 21 лютого 2024 18:15

Чому HydroDiamond™ збільшує прибутки косметологів

HydroDiamond™ — це остання новинка в світі естетичних технологій, яка обіцяє революцію у сфері косметології. Надзвичайно проста, ефективна та економна технологія очищення шкіри, що стане справжньою конкурентною перевагою для спеціалістів і допоможе збільшити прибуток косметологів.

 

Технологія нівелює всі недоліки класичних методів апаратного очищення, таких, як традиційна гідродермабразія і діамантова дермабразія. Порівняємо на практиці:

Економна витрата сироватки і зменшення собівартості процедури. На відміну від класичної гідродермабразії, де 100 мл сироватки заливається в колбу, в протоколі HydroDiamond™ сироватка наноситься локально, а об'єму всього 5 мл є достатнім для процедури.

Унікальна конструкція насадок: в HydroDiamond™ технології використовується два набори насадок. Перший — металеві з діамантовим абразивом, спроектовані з подвійним діамантовим напиленням і в 4 рази зменшеним вакуумом. Другий — пластикові для кращої екстракції та роботи з чутливою шкірою.

Розумний контейнер для відходів та просте очищення системи. Всі забруднення збираються в компактний контейнер, вміст якого демонструє результат очищення шкіри наочно. Для порівняння із класичними системами гідродермабразії, де в колбу потряплає біля 100 мл дорогої сироватки.

В Сполучених Штатах проводиться понад 9 млн процедур гідродермабразії щороку. Проте в Україні цей метод рідше зустрічається в салонах краси. Причина — високі витрати на обладнання та великий розхід сироваток для гідропілінгу. HydroDiamond™ надає можливість косметологам подолати ці перешкоди.

 

Ця технологія ефективно зменшує витрати на сироватки, використовуючи всього 5 мл на одну процедуру, і знижує собівартість процедури до всього 10 гривень. Мінімізація витрат призводить до збільшення прибутків.

Технологія HydroDiamond™ вже доступна в апаратах Zemits DermeLuxx Pro та Zemits Verstand HD Pro, які поєднують цю технологію з іншими функціями для комплексного догляду за шкірою.

Результати HydroDiamond™ — очищені пори, покращена мікроциркуляція та зменшення пігментації. Клієнти отримують чисту, сяючу шкіру вже після першої процедури.

Завдяки HydroDiamond™ косметологи залучають більше клієнтів, надаючи їм видимі результати та доступні процедури очищення шкіри. Технологія дійсно зробила гідропілінг доступним та ефективним для всіх.

Зараз ви читаєте новину «Чому HydroDiamond™ збільшує прибутки косметологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути