Ексклюзиви
четвер, 27 травня 2021 17:00

ЦирюльникЪ Barbershop вдруге визнаний кращим барбершопом України

Мережа чоловічих перукарень ЦирюльникЪ Barbershop отримала нагороду "Вибір року 2020" в номінації "Кращий барбершоп України". Це вже друга за рахунком нагорода в скарбничці мережі. Перша нагорода була отримана в 2019 році.

ЦирюльникЪ Barbershop — це мережа традиційних чоловічих перукарень. Перший барбершоп мережі був відкритий в 2014 році в Броварах. На сьогоднішній день під брендом ЦирюльникЪ Barbershop працює 18 чоловічих перукарень, 3 з яких знаходиться в Броварах і 15 в столиці України, Києві. Всі філії — це власна мережа. Компанія не продає франшизу, а керує філіями самостійно. Такий шлях розвитку був обраний не випадково. Адже тільки так можна гарантувати клієнтам якість обслуговування і високий рівень сервісу. У кожній філії клієнтам пропонують чоловічі стрижки, укладки, стрижки бороди, гоління небезпечною бритвою, а в деяких барбершопах також доступні процедури по догляду за нігтями і масаж.

  ЦирюльникЪ Barbershop отримала нагороду "Вибір року 2020"
ЦирюльникЪ Barbershop отримала нагороду "Вибір року 2020"

"Отримання нагороди "Вибір року" не стало для нас несподіванкою. Ми старанно працюємо всі ці роки і впевнені, заслуговуємо звання кращого барбершопу країни. Щодня ми обслуговуємо сотні чоловіків. Більшість з них це постійні клієнти. Прийшовши до нас один раз, вони залишаються з нами довгі роки. Це пов'язано з високими стандартами якості обслуговування і вимогам до майстрів. В мережі працює понад 100 професійних перукарів. Серед них переможці міжнародних змагань і чемпіонатів з перукарського мистецтва. Ми багато інвестуємо у вміння і навички. Постійно проводимо тренінги, майстер-класи та додаткове навчання для персоналу. У нас є власна Академія ЦирюльникЪ Barbershop, де кожен може навчитися професії барбера. Ми вчимо не тільки перукарському мистецтву, а й спілкуванню, поведінці з клієнтами".

Андрій Остапчук, засновник мережі ЦирюльникЪ Barbershop

  ЦирюльникЪ Barbershop отримала нагороду "Вибір року 2020"
ЦирюльникЪ Barbershop отримала нагороду "Вибір року 2020"

Барбершоп - це більше, ніж просто перукарня

Традиційні чоловічі перукарні - барбершопи вперше почали з'являтися в США і Європі в 18 столітті. Тоді стався суворий розподіл на чоловічих і жіночих майстрів. Чоловіки приходили в барбершопи за стрижками бороди і вусів, які були поширені в ті роки. До стандартних перукарських послуг в барбершопах надавали й незначні медичні. Тут можна було вирвати зуб, здійснити процедуру кровопускання. Саме цей набір послуг і символізує традиційний символ подібних закладів - barber's pole. Триколірна труба, яка обертається, з синім, червоним і білим кольорами.

У наш час в барбершопах вже не проводять медичних процедур, однак все також надають послуги стрижок, гоління і догляду за волоссям. Вважається, що в традиційних чоловічих перукарнях рівень обслуговування та якість стрижок вище, ніж в універсальних салонах краси. Це пов'язують з тим, що майстри виконують тільки чоловічі стрижки концентруючи на цьому свої навички. Особливу увагу в барбершопах приділяють атмосфері. Тут вас чекають зручні зони відпочинку з шкіряними диванами, ігрові приставки і навіть частування від закладу - алкогольні і безалкогольні напої. Наприклад, фірмовим напоєм мережі ЦирюльникЪ Barbershop є віскі Hankey Bannister.

Ціни на стрижки в барбершопах можуть трохи відрізнятися від стандартних перукарень. Це пов'язано з тим, що тут використовується виключно дорога професійна косметика світових брендів. Відвідувачі мережі ЦирюльникЪ Barbershop можуть вибрати рівень майстра і від цього буде залежати ціна стрижки. При цьому в мережі запевняють, що в незалежності від рівня майстра, якість стрижки завжди буде високою, а обслуговування ідеальним.

Записатись на стрижки можна за посиланням: https://zirulnik.com/ua.

Зараз ви читаєте новину «ЦирюльникЪ Barbershop вдруге визнаний кращим барбершопом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути