пʼятниця, 30 серпня 2024 12:54

Чи вигідно купувати диван в розстрочку - плюси і мінуси меблів в кредит

Автор: taburetka.ua
  Купівля дивана в розстрочку – це зручний і доступний спосіб оновити інтер'єр
Купівля дивана в розстрочку – це зручний і доступний спосіб оновити інтер'єр

"Користуйтесь сьогодні, а сплачуйте - потім" - спокусливе гасло магазинів, які пропонують товари в розстрочку. Але чому так багато людей з настороженістю ставляться до оплати частинами і чи є якесь раціональне пояснення? З'ясуємо у статті.

Як працює послуга "меблі в кредит" від Taburetka.ua

Невідомість лякає найбільше. Тому, спочатку варто зрозуміти принцип роботи оплати частинами. Отож, коли Ви хочете купити диван і обираєте його на сайті (або в магазині), менеджер пропонує кілька способів оплати: готівка, безготівка, кредит. Якщо з першими двома все зрозуміло, то останній викликає занепокоєння. І дарма! Адже для того щоб купити диван в кредит потрібно внести перший платіж і мати необхідні документи.

Як відбувається процедура

Під час оформлення кредиту, за товар розраховується банк, а потім, Ви сплачуєте вартість дивана зручними для себе частинами. І що найбільш приємне - платіж можна поділити на зручну кількість частин. В такому разі, меблі Ви отримуєте відразу, а оплату здійснюєте поступово. Послуга "меблі в розстрочку" оберігає Ваш бюджет від суттєвих витрат і дозволяє отримати потрібний товар відразу.

Автор: taburetka.ua
  Розстрочка – це прекрасна можливість отримати всі переваги якісних меблів просто зараз
Розстрочка – це прекрасна можливість отримати всі переваги якісних меблів просто зараз

Чому розстрочка – не ворог бюджету

• Мрія може стати реальністю просто зараз! Не потрібно відкладати покупку на невизначений термін. Ви можете насолоджуватися новим диваном вже сьогодні, а не заощаджувати місяцями, відмовляючи собі в комфорті.

• Гнучкі умови оплати. Сучасні програми розстрочки пропонують різноманітні варіанти погашення кредиту. Ви можете обрати найбільш зручний для себе графік платежів.

• Без додаткових витрат. На відміну від кредитних карток, розстрочка зазвичай передбачає відсутність відсотків та додаткових платежів.

• Можливість оновити інтер'єр без великих вкладень. Розстрочка дозволяє розподілити вартість покупки на кілька платежів, що робить її менш травматичною для більшості людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стільці кухонні: покроковий гайд з вибору

Автор: taburetka.ua
  Обираючи диван, віддавайте перевагу продукції вітчизняних виробників, які перевірені часом
Обираючи диван, віддавайте перевагу продукції вітчизняних виробників, які перевірені часом

Але є й інший бік медалі...

• Залежність від графіка платежів. Прострочення платежів може призвести до штрафів та погіршення кредитної історії.

• Спокуса купити більше, ніж потрібно. Розстрочка може спонукати вас придбати дорожчий диван, ніж Ви планували спочатку.

Купівля дивана в розстрочку – це зручний і доступний спосіб оновити інтер'єр. Однак перед прийняттям рішення варто ретельно зважити всі за і проти. Обираючи диван, віддавайте перевагу продукції вітчизняних виробників, які перевірені часом. Пам'ятайте, якісний диван прослужить Вам багато років, тому не варто економити на комфорті.

А тепер давайте уявимо таку ситуацію: Ви нарешті обрали ідеальний диван в інтернет-магазині Taburetka.ua і оформили замовлення в розстрочку. Уявіть, як Ви розпаковуєте новий диван, як він вливається в дизайн квартири і Ви вже насолоджуєтеся відпочинком на ньому після довгого робочого дня. Це ж справжнє щастя!

І наостанок: не бійтеся мріяти! Розстрочка – це прекрасна можливість отримати всі переваги якісних меблів просто зараз!

Автор: taburetka.ua
  Якісний диван прослужить Вам багато років, тому не варто економити на комфорті
Якісний диван прослужить Вам багато років, тому не варто економити на комфорті
Хто сказав, що меблі мають бути стандартними? У наш час, коли кожен сантиметр житлової площі на вагу золота, особливо актуальними стають багатофункціональні рішення. І одним з таких є диван-ліжко трансформер - справжній хамелеон у світі меблів, що вміє змінюватися залежно від ваших потреб.
Зараз ви читаєте новину «Чи вигідно купувати диван в розстрочку - плюси і мінуси меблів в кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути