вівторок, 13 червня 2017 11:56

Безвізовий режим дзвінків

Безвізовий режим дзвінків
На честь старту безвізу, Vodafone зробив подарунок своїм абонентам і пропонує підключити послугу "Роумінг як вдома" всього за половину вартості

На честь відкриття безвізового режиму між Україною та ЄС, мобільний оператор Vodafone зробив подарунок українським мандрівникам - можливість бути на зв'язку в країнах Євросоюзу за половину вартості послуги роумінгу.

Довгоочікуваний безвізовий режим з ЄС набув чинності 11 червня і наші співгромадяни, які мають на руках біометричні паспорти, можуть вирушити до Європи без завчасної подачі документів і довгого очікування в посольствах. Раніше європейський напрямок туризму був серйозно обмеженим саме через клопітку процедуру отримання віз.

Втім, на шляху багатьох українців виникає ще одна перешкода - гроші. Ні для кого не є секретом, що після здешевлення гривні неприємним сюрпризом може стати момент оплати послуг в євро. Проте, навіть люди із середніми доходами можуть дозволити собі поїздку в ЄС і не розоритися.

Перш за все, питання доставки за кордон вирішується завдяки приходу в Україну лоукостерів (WizzAir, RyanAir) - вартість авіа квитків на деякі напрямки не перевищує 50 євро. Є недорогі залізничні та автобусні квитки (300-500 грн), ну й ніхто не скасовував можливість залити повний бак перед Ягодином і викатати його по польських дорогах. Але яким би способом ви не добиралися до Європи, пам'ятайте про одну критичну в чужій країні потребу - потребу в безперебійному зв'язку.

Роумінг сам по собі недешеве задоволення і це стосується не тільки українських, а й європейських абонентів. Однак, на честь старту безвізу, Vodafone зробив подарунок своїм абонентам і пропонує підключати послугу "Роумінг як вдома" всього за половину вартості. Тепер, з 11 червня до 11 липня, вартість послуги - від 60 до 180 гривень, залежно від тарифу. В її пакет включено 100-300 хвилин вхідних дзвінків на ваш номер з будь-яких операторів світу, стільки ж вихідних дзвінків по мережі Vodafone Україна, по 100-300 SMS і мобільний інтернет: від 120 до 360 МБ, чого цілком вистачить для розумного серфінгу протягом тижня.

Перед самою подорожжю не забудьте додати в свій телефонний записник номери посольства України в країні перебування, екстрених служб і кол-центру страхової компанії. А про те, щоб ви завжди були на зв'язку, подбає ваш оператор.

Як підключити "Роумінг як дома" та в яких країнах Європи діє ця послуга, читайте тут: https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-kliyentam/rouming/peredplata/rouming-yak-vdoma-new

Зараз ви читаєте новину «Безвізовий режим дзвінків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути