понеділок, 02 серпня 2021 15:27

Азовське узбережжя - популярний курортний регіон

Відпочинок на Азовському морі з кожним роком залучає все більше туристів. І це не дивно, адже на курортах узбережжя можна не тільки насолодитися купанням в теплому і неглибокому морі, а й розважитися від душі в численних парках розваг. Після денного відпочинку на пляжі і купання в ласкавому морі можна відвідати зоопарки та луна-парки, аквапарки і дельфінарії, нічні клуби і дискотеки.

  Азовське море славиться своїми цілющими властивостями
Азовське море славиться своїми цілющими властивостями

Відпочинок на Азові: зручність і комфорт

Головний магніт азовського узбережжя, який з неймовірною силою притягує туристів:

• природний комфортний мікроклімат;
• чудові пляжі;
• багатюща степова природа.

У розпал пляжного сезону на узбережжі переважає сонячна і дуже спекотна погода, проте комфортабельні номери і розвинена інфраструктура дозволяють з легкістю переживати високі температури і повноцінно відпочивати. З кожним новим сезоном цивілізований відпочинок на узбережжях Азовського моря все більше нагадує "природний офіс", наповнений усіма необхідними пристроями, що дозволяють створити максимальний комфорт для сучасної людини.

Азовське море відоме своєю теплотою і комфортними пляжами. Його середня глибина становить близько 8 метрів, а в найглибших місцях цей показник досягає 14 метрів. Пляжі і дно уздовж берегової лінії піщані, захід у воду плавний, тому купання в морі безпечне для дітей. Завдяки невеликій глибині вода в морі прогрівається дуже швидко, тому курортний сезон починається вже в травні і закінчується часом тільки до кінця вересня.

  Азовське море славиться своїми цілющими властивостями
Азовське море славиться своїми цілющими властивостями

Азовське узбережжя - місце відпочинку і оздоровлення

Незважаючи на те, що навколишня природа в регіоні не дуже радує око своїм розмаїттям, потрапивши сюди, людина, що звикла до міської суєти, може повністю розслабитися і насолодитися тишею і спокоєм, особливо якщо мова йде про відпочинок у віддалених від центрів розваг місцях узбережжя.

Крім цього, Азовське море славиться своїми цілющими властивостями. Перебування на узбережжі благотворно впливає на організм людини - поліпшується робота серцево-судинної системи, зміцнюється нервова система, відбувається очищення легенів і верхніх дихальних шляхів, кров насичується киснем. Великою популярністю у туристів користуються пісочні і грязьові ванни, які допомагають поліпшити роботу м'язів і опорно-рухового апарату. Відпустка на азовському узбережжі - це не тільки комфортний відпочинок, але й оздоровлення організму, отримання заряду позитивних емоцій на рік вперед! Інформація надана базою відпочинку в Кирилівці "Тропиканка", пляжним готелем на березі Азовського моря.

Зараз ви читаєте новину «Азовське узбережжя - популярний курортний регіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути