Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2016 11:05

Amaxa Pharma представила в Україні новий препарат для лікування клімаксу

Amaxa Pharma представила в Україні новий препарат для лікування клімаксу

Британська фармацевтична компанія Amaxa Pharma представила в Україні новий негормональний препарат для лікування клімактеричних розладів — Сімідона.

Якість і тривалість життя жінок неухильно зростає, що призводить до того, що приблизно третину свого життя кожна жінка проводить в періоді постменопаузи. Перебудова організму жінки починається задовго до настання менопаузи: іноді вже в 40-42 роки жінка помічає перші симптоми, не віддаючи собі звіт в тому, що ж насправді відбувається. Найбільш яскраво симптоматика виражена у віці близько 51 років. Згідно зі статистикою, 60 % жінок в період менопаузальних змін звертаються за кваліфікованою медичною допомогою, тому менопаузальні розлади перетворилися в домінуючу проблему зі здоров'ям для жінок середнього віку.

Якщо раніше слово "клімакс" звучало для більшості жінок як вирок, то тепер, завдяки появі в Україні ефективного і безпечного препарату Сімідона від компанії Amaxa Pharma, кожна жінка зможе відчувати себе здоровою і привабливою незалежно від віку.

Сімідона надає комплексну дію на всі симптоми клімаксу і має високу ефективність і відмінну переносимість, доведену в ході подвійних сліпих рандомізованих плацебо-контрольованих клінічних досліджень1-3. Препарат існує в двох дозуваннях: Сімідона уно і Сімідона форте. Це дає можливість максимально індивідуально підходити до лікування кожної жінки, в залежності від вираженості у неї симптомів клімаксу, а також є ефективною і безпечною альтернативою призначенням замісної гормональної терапії (ЗГТ).

1. Drewe J et al. (2013) The effect of a Cimicifuga racemosa extract Ze 450 in the treatment of climacteric complaints - an observational study. Phytomedicine [Epub ahead of print].

2. Schellenberg R et al. (2013) Dose-Dependent Effects of the Cimicifuga racemosa Extract Ze 450 in the Treatment of Climacteric Complaints: A Randomized, Placebo-Controlled Study. Evidence-based complementary and alternative medicine Epub 2012 Dec 23.

3. Lopatka et al. (2007) Die Traubensilberkerze in der Behandlung menopausaler Beschwerden- Ergebnisse. Medizin for die Frau. Journal for Menopause 02/2007.
Реєстр. свідоцтва № UA/14581/01/01 і № UA/14582/01/01, утв. наказом МОЗ України від 20.08.2015 № 537.

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Amaxa Pharma представила в Україні новий препарат для лікування клімаксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути