четвер, 14 вересня 2017 13:25

Амарант – це і лікувальний засіб від усіх хвороб, і косметологічний препарат, і поживний корм для тварин

 

Рослина амарант за оцінками продовольчої комісії при Організації Об'єднаних Націй визнана найперспективнішою культурою XXI ст. за її цілющі та харчові властивості. Амарант все ширше застосовується у харчуванні, медицині та косметології. У ньому міститься велика кількість вітамінів, амінокислот, корисних мінералів і мікроелементів. За користю для організму амарант порівнюють із материнським молоком. Він підвищує імунітет, відновлює клітини і протидіє онкозахворюванням, омолоджує організм, сприяє загоєнню ран та припиненню запальних процесів, очищає судини, покращує жіноче здоров'я, лікує проблеми шлунково-кишкового тракту та нервову систему. У косметології олію амаранту застосовують для схуднення, при захворюваннях шкіри та для відновлення волосся. Рослину широко використовують і в сільському господарстві. Із неї виготовляють поживний корм для тварин, який сприяє на 30% збільшенню приросту порівняно з використанням інших кормів.

 

Придбати екологічно чисті та натуральні продукти з амаранту можна у компанії "Амарант України". Компанія заснована ще 2007 року вченим-агрономом Олександром Климентійовичем Дейнегою. І є першим в Україні виробником сертифікованого насіння амаранту.

"Ми вирощуємо насіння багатьох сортів амаранту, на які є апробація, сертифікати, повний пакет документів від нашого насіннєвого господарства, державної насіннєвої інспекції та УкрСЕПРО", - зазначає керівник компанії Віктор Олександрович Дейнега.

Компанія вирощує насіння амаранту для посіву найвищої репродукції, виробляє з власної екологічно чистої сировини амарантову олію, крупу і муку з амаранту, фіточай, косметику та засоби гігієни і гранульований біокорм для тварин. Виробляють усі продукти без застосування термічної та хімічної обробки. Доставляють продукцію у найвіддаленіші куточки України та за кордон.

 

Амарант широко застосовують у харчуванні та лікуванні народи Америки, Африки, Єгипту, Близького Сходу, Індії та Китаю.

Амарант у тваринництві та птахівництві - це найефективніший, раціональний, екологічно чистий корм. Порівняно з іншими кормовими культурами дає найбільші прирости, кількість і якість молока, збільшує цінність птиці. З 20 основних амінокислот в амаранті є 18, на відміну від усіх інших кормових культур. Урожай амаранту стійкий до посухи, витримує до 50 градусів спеки.

Україна, смт Веселинове
8 (05163) 2 25 25; 0 (67) 304 90 05
[email protected]
Iнтернет-магазин: AMARANTSHOP.COM.UA

Зараз ви читаєте новину «Амарант – це і лікувальний засіб від усіх хвороб, і косметологічний препарат, і поживний корм для тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути