четвер, 20 травня 2021 09:09

Алютал – вибір країни 2021

  Алютал вже декілька років поспіль здобуває премію "Вибір країни"
Алютал вже декілька років поспіль здобуває премію "Вибір країни"

Роки сумлінної праці та гарний результат – це наше сьогодення. Нам дійсно є чим пишатись, бо Алютал вже декілька років поспіль здобуває премію "Вибір країни".

Варто зазначити, що обирають номінантів члени експертної комісії премії "Вибір країни" за використання методики Creative Сorner Agency. Ця комісія є незалежним органом, а в роботі використовує дані Держкомстату та вибірки КВЕД. Крім цього, проводиться маркетингове дослідження у 49 відкритих джерелах, а також розрахунок індексів FinScore і MarketScore. Усі ці міри ще раз підтвердили – ми достойні називатись кращими у своїй сфері!

Що засвідчує здобута нами нагорода?

Квапимось Вас запевнити, що дослідження ТОВ "Вибір країни" цілком прозорі. Спеціалісти користуються 9 методиками дослідження ринку, а також оцінкою URSA-50.

Стосовно нашої команді, то для нас головним показником є стабільно висока якість послуг та продукції. Отримана премія "Вибір країни" 2021 – наша спільна заслуга.

Окрім цього, варто зазначити, що Алютал 2021 признаний "номер 1" серед імпортерів алюмінієвих матеріалів (алюмінієві композитні панелі)для облицювальних фасадів. А ще ми постачаємо для Вас ексклюзивні в Україні композитні панелі Alpolic та Naturalbond.

  Алютал вже декілька років поспіль здобуває премію "Вибір країни"
Алютал вже декілька років поспіль здобуває премію "Вибір країни"

Замість висновку

Стосовно того, як ми вбачаємо нашу місію, то все дуже просто та зрозуміло. По-перше, формування всередині країни здорового конкурентного середовища в умовах вітчизняного будівельного ринку. По-друге, реновація будівельного ринку та впровадження новітніх високотехнологічних опоряджувальних матеріалів. Все це можливе, з нашої точки зору, лише за співпраці з підрядниками, архітекторами, інженерами, бізнесом та будівельниками всіх рівнів.

Ми за зміни, як крок до майбутнього успіху!

Зараз ви читаєте новину «Алютал – вибір країни 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути