Ексклюзиви
четвер, 13 червня 2019 10:00

АЛЛО: Навушники 1MORE - True Wireless у кожне вухо

Бренд 1MORE, що входить до складу компанії Xiaomi, спеціалізується на виробництві аудіотехніки і випускає високоякісні навушники преміум-класу, за доступною ціною. Для їх виробництва використовуються новітні технології, тому перевагою продукції є відмінний звук, оригінальний дизайн і прийнятна ціна.

За якістю звуку, навушники 1MORE позиціонуються на рівні з такими компаніями, як Sennheiser, Bose і Audio-Technica.

Хіти продажу в Україні

Навушники 1MORE Stylish TWS (True Wireless Stereo) за ціною 1999 грн з'явилися в Україні в мережі магазинів Алло на початку цього року і знаходяться в числі лідерів з продажу в даній категорії бездротових навушників. Крім доступної ціни, 1MORE Stylish можуть похвалитися повною відсутністю проводів і досить компактним розміром, що в свою чергу означає прекрасну ергономіку і універсальність в використанні.

Компанія Алло пояснює таку високу популярність навушників наступними факторами:

• Висока якість звучання;
• Справжні True Wireless Stereo моделі за доступною ціною;
• 7,5 годин музики і розмов з урахуванням зарядки кейса;
• Швидка зарядка за 70 хвилин;
• Прекрасне співвідношення ціни/якості

  Навушники 1MORE Stylish TWS
Навушники 1MORE Stylish TWS

Також, представники компанії Алло виділили модель 1MORE iBFree Sport, як справжній хіт цього літа! Це зручна і ергономічна модель з хорошою фіксацією, розрахована на прослуховування музики під час занять спортом. Завдяки жорсткій металевій діафрагмі в цій моделі однаково якісно звучать і високі, і низькі частоти. Міцний і легкий корпус захищає внутрішні частини гарнітури від пилу, бруду і вологи, тому 1MORE iBFree Sport можна використовувати навіть під дощем. З огляду на промо ціну 777 грн, дані навушники є відмінним рішенням для занять спортом.

Шлях до успіху

За 4 роки роботи бренд встиг зарекомендувати себе як один з провідних виробників аудіотехніки. Підтвердженням цьому стали численні нагороди. Наприклад, перший рік продажів в Європі приніс компанії приз European Hardware Awards в номінації "Кращі навушники 2019". Також, навушники неодноразово отримували високі оцінки і масу рекомендацій від різних профільних ЗМІ в усьому світі.

У компанії 1MORE працюють не тільки висококласні інженери, що спеціалізуються на звуці, а також переможці в номінації премії Греммі, які разом спільними зусиллями працюють над поліпшенням звучання, день за днем ​​відточуючи звук, доводячи його до досконалості.

Що стосується майбутніх новинок, то в другому півріччі планується вихід TWS-новинок за відмінними цінами, повідомляють представники компанії Алло.

Довідка. Група компаній Алло - один з лідерів українського ринку смартфонів, носимих гаджетів, смарт-техніки. У 2018 році частка Алло на українському ринку смартфонів склала 26%. Група об'єднує роздрібну мережу, яка включає в себе близько 350 магазинів в 140 містах країни, інтернет-магазин allo.ua, дистриб'юторську компанію Цифротех.

Зараз ви читаєте новину «АЛЛО: Навушники 1MORE - True Wireless у кожне вухо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути