понеділок, 28 вересня 2020 15:47

Якої фірми вибрати ламінат для квартири?

Проблема однаково актуальна для досвідчених фахівців і новачків в ремонтних, оздоблювальних роботах. Компанія Real House в 2020 році провела опитування серед покупців. Респонденти одностайно назвали 4 бренди покриття для підлоги, які вони можуть рекомендувати іншим споживачам. Чому купити ламінат цих торгових марок-оптимальне рішення?

  Поради щодо вибору ламінату для квартири від "Real House". Як підібрати ламінат для квартири?
Поради щодо вибору ламінату для квартири від "Real House". Як підібрати ламінат для квартири?

Не витрачайте гроші на дешеві товари!

Перша цифра в позначенні класу деревоволокнистих плит вказує категорію приміщень, де можна застосовувати матеріали: 2 — для житлової нерухомості, 3 — для офісів, складів, магазинів, громадських будівель. 90% опитаних проігнорували розмежування і вважали за краще купити ламінат комерційної категорії 32, 33 класів з товщиною ламелей 8 мм і 10 мм для будинків і квартир. Секрет вибору простий: побутові Плити мають низький рівень тепло - і шумоізоляції, швидко деформуються під впливом температур, змін рівня вологості, механічних навантажень. Максимальний термін експлуатації такого ламінату: 6 років. В реальності облицювання повноцінно функціонує менший час. Вартість матеріалів для будівель громадського призначення вища, але такі плити гарантовано прослужать від 10 до 25 років. Цікавий нюанс: кращий ламінат 2020, на думку учасників опитування, в обов'язковому порядку повинен проходити міжнародну сертифікацію, екомаркування і володіти знаком "Блакитний ангел". Останній вказує, що товар безпечний для людей, домашніх вихованців, природних об'єктів.

Ламінат якої фірми краще: топові рішення

Такими характеристиками володіє продукція турецького бренду AGT. Серед лідерів продажів в 2020 році стабільно залишається його комерційний ламінат. Міцність плит збільшена виробником за рахунок розташованих по периметру фасок. Вироби зроблені з місцевих матеріалів за німецькими технологіями, що дозволяє реалізовувати продукцію за більш доступними цінами. Ламінат німецької торгової марки Classen опитані визнали оптимальним варіантом для житлової нерухомості, коли потрібно надміцне облицювання підлоги, збільшення рівня тепло - і шумоізоляції кімнат. На питання, як вибрати ламінат преміум-класу, респонденти обов'язковою умовою покупки назвали наявність у виробів замків Uniclick. Останні не допускають утворення щілин між ламелями і дефектів облицювання. Замки застосовують бельгійські виробники Balterio і Quick Ste. За рівнем експлуатаційних характеристик такий ламінат успішно конкурує з німецьким, проте програє Classen і AGT в плані цін.

Зараз ви читаєте новину «Якої фірми вибрати ламінат для квартири?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути