Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 16:49

Який смартфон обрати у 2021 році

 

Телефони стали невіддільною частиною нашого життя. Їх використовують для роботи, знімання фото й відео, розваг і спілкування.

Нові моделі з'являються майже щотижня, тому обрати найкращу, можна тільки знаючи особливості кожного пристрою.

Критерії вибору

 

Отже, які телефони краще купити у 2021 році? Ось кілька простих правил, що допоможуть визначитися:

акумулятор. Місткості батареї має вистачати на день активного використання. До цього часу треба віднести робоче листування, спілкування, розваги в іграх, серфінг інтернету;

пам'ять. Найкраще вибирати моделі з постійною пам'яттю понад 32 Гб. Це мінімальний вхідний поріг для смартфонів-2021. Вільного місця повинно вистачати на додатки, ігри та світлини;

екран. Великий дисплей як головний критерій вибору телефону – помилка користувачів-початківців. Мобільник має зручно лежати в руці.

Розглянемо кілька цікавих варіантів.

Найкращі моделі

 

XIAOMI Redmi Note 9 3/64GB – простий телефон китайського виробника, який вирізняється IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 х 1080 Full HD+.

Перевага пристрою і в процесорі Helio G85 на 8 ядер, який підійде для роботи з таблицями, документами та простих ігор. Оперативна пам'ять розрахована на 3 Гб, вбудована – на 64 Гб.

NUBIA Play 5G 8/256GB – сучасний смартфон з екраном на 6,65 дюйма та AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 х 1080. Ідеальний варіант для користувачів, які полюбляють проводити вільний час в іграх. Пропонується 256 Гб пам'яті, якої вистачить для додатків і збережених світлин.

Встановлено 5 камер із можливістю записувати відео в 4К. Для захисту особистої інформації передбачений сканер відбитків пальців.

SAMSUNG Galaxy S21+ 8/128GB – преміальний пристрій із розширеним екраном (до 6,7 дюйма) й роздільною здатністю 2400 х 1080 Full HD+.

Головною перевагою залишається матриця Dynamic AMOLED 2X, що дасть змогу відчути плавність картинки та глибокі кольори в іграх і відео. Чудовий варіант для фотографів, який воліють отримати оптичну стабілізацію, автофокус, ширококутну камеру.

Зараз ви читаєте новину «Який смартфон обрати у 2021 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути