четвер, 14 жовтня 2021 17:10

Акція від CreditPlus "Як тобі таке, Макс?" — Тесла за кредит онлайн

Акція від CreditPlus "Як тобі таке, Макс?" — Тесла за кредит онлайн
Українська фінансова компанія CreditPlus розпочала нову акцію

"Як тобі таке, Макс?" — нова акція від української фінансової компанії CreditPlus. Кожен клієнт автоматично стає учасником, якщо виконає одну з умов: візьме або продовжить кредит онлайн. Головний приз — електрокар найвідомішого бренду в світі.

Ілон винайшов — кататися будете ви! CreditPlus дарує Tesla* в рамках акції для нових і повторних клієнтів. Окрім головного призу, учасників чекають бонусні подарунки, які компанія розігруватиме кожного місяця: роботи-пилососи Xiaomi Mi Robot Vacuum, електрогрилі TEFAL OptiGrill +, а також навушники Xiaomi Redmi Airdots.

Щоб стати учасником, необхідно виконати одну з умов на вибір:

• оформити кредит мінімум на 10 днів на будь-яку суму;
• продовжити поточний кредит.

Після цього додаткові дії з боку клієнта не потрібні — він автоматично стає учасником акції "Як тобі таке, Макс?"

Акція стартувала 21 липня і продовжиться до 19 грудня 2021. У цей період можна брати необмежену кількість нових кредитів або подовжувати термін поточних. Чим більша активність, тим вищий шанс на перемогу. Переможці будь-якого з турів, які вже отримали свої призи, можуть знову взяти участь в акції. Для цього потрібно повторно виконати одну з умов: узяти або продовжити кредит.

Переможці визначаються за допомогою незалежної платформи — рандомайзера random.org. Онлайн-жеребкування записується на відео, після чого трансляція з іменами переможців публікується на офіційній сторінці CreditPlus у Facebook. Також представники компанії особисто зв'язуються з учасниками і повідомляють про виграш. Детальніша інформація доступна на сайті CreditPlus.

Акція проводиться на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

*Під виграшем мається на увазі призовий фонд у грошовому еквіваленті для покупки автомобіля Tesla Model 3.

Послуги надає ТОВ "АВЕНТУС УКРАЇНА" (ЄДРПОУ: 41078230). Свідоцтво про реєстрацію Фінансової установи серія ФК №870 від 28.02.2017. Ліцензія №756 НКФП від 28.03.2017. Ліцензія №1860 НКФП від 24.09.2019.

Зараз ви читаєте новину «Акція від CreditPlus "Як тобі таке, Макс?" — Тесла за кредит онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути