понеділок, 01 березня 2021 11:23

Як заробляти кошти глобально: Естонія

  Як вести бізнес через компанії, зареєстровані в Естонії?
Як вести бізнес через компанії, зареєстровані в Естонії?

Сучасний глобалізований світ диктує нам свої правила.

Той, хто прагне досягати успіху та постійно розвиватися, має рухатись в унісон з цими динамічними змінами.

Мова йде про підприємців, що мислять масштабно.

Підприємництво, а особливо – в міжнародному форматі, вимагає від бізнесмена якнайшвидшого прийняття рішень та швидких дій. Тільки так можна бути першим в умовах жорсткої конкуренції.

У свою чергу, прийняттю швидких дій сприяє правильно вибудована інфраструктура – не лише технічна, а в першу чергу – юридична та фінансова. Саме тому підприємці на певному етапі розвитку бізнесу приймають рішення вести справи не лише через компанії, зареєстровані у їх "рідній" державі, але й за її межами.

Не секрет, що іноземні компанії допомагають бізнесу уникнути багатьох складнощів, зумовлених недосконалістю національного законодавства, валютним контролем та наджорстким фінансовим моніторингом.

Сьогодні ми пропонуємо шановній спільноті підприємців звернути увагу на можливість ведення бізнесу через компанії, зареєстровані в Естонії.

  Як вести бізнес через компанії, зареєстровані в Естонії?
Як вести бізнес через компанії, зареєстровані в Естонії?

Нижче наведемо лише декілька переваг естонських компаній та естонського податкового законодавства, які Вас приємно здивують:

1) Гнучка податкова система, яка дозволяє не сплачувати податок на прибуток стільки часу, скільки вирішить власник;

2) Не треба відвідувати Естонію для реєстрації компанії, відкриття рахунків в банках та платіжних системах та для подальшого використання такої компанії в бізнесі. Усі дії щодо компанії можливо робити сидячи буквально в кріслі власної вітальні;

3) Відсутність необхідності наймати директора – резидента Естонії. Ви можете бути одноосібним директором. Більше того, Вам необов'язково платити собі заробітну плату;

4) Відсутність валютного контролю та можливість відкривати рахунки для компанії по всьому світу та в будь-яких валютах – без необхідності отримувати спеціальні дозволи та ліцензії.

Компанія TAXTERS виступає надійним провідником в процесі реєстрації компаній в Естонії та подальшого їх обслуговування.

За 10 років роботи в галузі міжнародного податкового та фінансового консалтингу ми здобули безцінний досвід супроводу абсолютно різних видів міжнародного бізнесу – IT, гуртова торгівля, перевезення вантажів та пасажирів, електронна комерція, інтернет-маркетинг, юридичний та консалтинговий бізнес, міжнародні холдингові структури та девелопмент. Окрім Естонії ми допомагаєм реєструвати компанії в Грузії, Гонконгу, Туреччині, ОАЕ та країнах ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Як заробляти кошти глобально: Естонія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути