вівторок, 19 вересня 2017 14:23

Як вибрати якісну плетену сукню

Кожна жінка на початку осені задумується над тим, щоб придбати щось тепле, зручне та гарне. А що може бути кращим плетеної сукні? З візерунками чи без, з мереживом чи з пайєтками. Де найбільш вигідно купувати такі речі та як їх правильно підібрати, розповість дизайнер Наталія Лібанова.

"Плетені сукні — тренд цього сезону. В моді як крупне плетення так і зовсім дрібне. Популярні цього року сірі, сині та червоні відтінки. Неправильно підібраний фасон може збільшити фігуру, додати вагу. Правильний — навпаки підкреслить всі принади. Для худих дівчат раджу обирати класичний молодіжний стиль. Наприклад, сукня "Васса" чудово виглядає на стрункій фігурі, та має досить оригінальний крій, та спокійну в'язку. Пишним та струнким дамам дуже пасує сукня "Вівєн" з крупними косами. Вона ідеально сяде по фігурі, візуально прибере зайві складки у пишних дам та спокійно обтягне струнку фігуру, в цій сукні кожна жінка буде здаватись більш стрункішою", - радить дизайнер.

  Декілька корисних порад від дизайнера, як правильно обрати плетену сукню
Декілька корисних порад від дизайнера, як правильно обрати плетену сукню

У магазинах безліч пропозицій плетених суконь. Але чи варто переплачувати за турецьку чи китайську річ.

"В Україні є дуже хороші виробники, які працюють на сучасному японському чи італійському обладнанні. Коли я допомагаю придбати гардероб своїм клієнтам, то раджу інтернет-магазин natalka.ua. Це український виробник, дуже якісного жіночого одягу. У них завжди дуже чітка машинна вязка, якісні нитки. Вироби не скуйовджуються і не тягнуться при пранні", - додає дизайнер.

  Декілька корисних порад від дизайнера, як правильно обрати плетену сукню
Декілька корисних порад від дизайнера, як правильно обрати плетену сукню

На сайті natalka.ua також можна обрати модні сукні-светри, які дуже популярні цього сезону.

"Якщо жінка комплексує і не хоче носити трикотаж, завжди раджу поміряти сукню тонкого плетення трошки за коліно. Це візуально видовжує фігуру, робить жінку стрункою і прибирає лишніх 3-5 кілограмів. Якщо купуєте на сайті не соромтесь запитати склад нитки. Це допоможе вам зорієнтуватися, якою буде річ - теплою чи демисезонною. Насправді, трикотаж всесезонний. В теплу пору носимо трикотажні сукні з віскозною ниткою, яка дає ефект прохолоди. Жінка себе відчуває комфортно", - додає дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати якісну плетену сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути