вівторок, 10 листопада 2020 09:30

Як вибрати адвоката в Житомирі

Як вибрати адвоката в Житомирі
Довідкова 1552 містить повний список адвокатів Житомира

Ніхто не застрахований від ситуації, коли може знадобитися допомога кваліфікованого адвоката. При виборі фахівця для вирішення правової проблеми, слід враховувати багато факторів, адже від нього залежить подальша доля, результат вашої справи. Ознайомитися з повним списком адвокатів Житомира та вибрати потрібного можливо на сайті Довідкової 1552. Існує кілька моментів, які зовсім прості, але в той же час допоможуть зберегти від помилок при виборі адвоката. Ось вони:

1. Знання та вміння. Перш ніж зробити вибір на користь того чи іншого адвоката варто враховувати, що для представництва і захисту Ваших інтересів одних теоретичних знань в області права недостатньо. Досвід, високі комунікативні вміння, оперативне прийняття швидких і правильних рішень в критичних ситуаціях і спритність застосування знань на практиці допоможуть врегулювати проблему клієнта.

2. Відгуки. Позитивні відгуки і рекомендації - це безумовно відмінний показник. Але поняття "хороший адвокат" кожен розуміє з різним змістом, у кожного свої критерії. Тільки в процесі співпраці і в міру вирішення проблеми клієнт може повністю оцінити якість роботи адвоката.

3. Реєстраційний номер. Щоб уникнути шахрайства варто перевірити реєстраційний номер адвоката, розміщений на офіційному сайті НААУ.

4. Спеціалізація. Уникайте фахівців широкого профілю, які беруться за будь-яку справу обіцяючи стовідсотковий позитивний результат. Ідеальні знання оновлень законів і внесення поправок під силу фахівцеві тільки вузького профілю.

Фахівці в області права в Житомирі здатні захистити від несправедливих судових процесів, захистити від недоброзичливців або нездорової конкуренції. Ось кілька адвокатів і адвокатських контор Житомира:

Адвокатське бюро "Могильницький і Партнери", які доступні 24/7 для вирішення проблем бізнесу, корпоративного права, банківського, фінансового права, надають допомогу з питань нерухомості, сімейних і земельних питаннях.

Адвокатське бюро Сергія Хоменка, має високий професійний рівень і забезпечить захист в будь-якій складній ситуації. Адвокати бюро докладають максимум зусиль для гідної допомоги, здатні дати професійну пораду і захистити в судовому процесі.

Юридичній компанії адвоката Грабчук А.В. з повною упевненістю можна довірити вирішення своїх проблем. Команда професіоналів виконує весь "цикл адвокатської роботи" в багатьох галузях права.

У разі виникнення різного роду юридичних проблем не робіть спроб самостійного їх вирішення. Звертайтеся за консультаціями до професійних адвокатів в Житомирі, які надають правову допомогу в господарському, кримінальному та інших сферах.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати адвоката в Житомирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути