пʼятниця, 03 грудня 2021 09:10

Як отримати гроші на новий телефон за кілька місяців не переплачуючи

 

Життя людини сповнене різних спокус. Можна сказати, ми живемо в епоху, наповнену інформацією та товарами, яка має безліч плюсів і мінусів. Коли справа доходить до смартфонів, кожен із нас хотів би останню модель - незалежно від виробника, але не всі мають необхідну кількість грошей, щоб купити те, що хочеться. У цій ситуації може бути дуже корисним кредит на рік, що допоможе вам відразу отримати гроші, але платити за них пізніше. Але треба пам'ятати, що кредит не завжди буде найкращим рішенням. Ми дамо кілька порад, які допоможуть вам отримати нову модель без кредиту за кілька місяців.

Створення заощаджень

Накопичувати гроші непросто. Це може бути особливо складно для людей, які за своєю природою просто люблять витрачати гроші. Якщо ви не відкладаєте невелику частину свого доходу на ощадний рахунок, де ці гроші не можна просто зняти, то гроші, які ви відклали вбік, часто можуть швидко зникнути самі собою. Тому одне з рішень – внести свої гроші на ощадний рахунок, а потім ви зможете зняти ці гроші через пару місяців.

Почни збирати гроші! Більшість людей не звертають уваги на свої витрати, і лише невелика частина їх відкладає. Якщо ви відкладете всього кілька гривень, які вам повернуть у магазині як решту, то через пару місяців у вас накопичиться чимала сума грошей. Може здатися: "Що ви можете накопичити, відкладаючи такі невеликі суми?", але згодом ця сума може стати дуже відчутною.

Якщо збір коштів все-таки не такий успішний і ви не можете накопичити всю необхідну суму, то телефон у кредит без відмови стане чудовим рішенням для покупки нового мобільного телефону.

Продаж непотрібних речей

Звичайно, у кожного з нас вдома є щось, що насправді зовсім не потрібне - чи то предмет одягу, можливо, пара черевиків, а для когось ще непотрібна і не раз прочитана книга, яку ви вже не прочитаєте.

Цілком очевидно, що нині зростає популярність ринків уживаних товарів у різних групах соціальних мереж та Інтернет-сайтів, які пропонують продати непотрібні речі тим, хто може отримати з них зиск. І, звичайно, ви також отримуєте гроші, які допоможуть вам придбати новий телефон.

Якщо Ви не можете отримати всі гроші, необхідні для покупки телефону, продаючи свої речі, то хорошим варіантом може бути кредит онлайн на 365 днів. Звичайно, якщо ваша кредитна історія не блискуча, вам, можливо, доведеться взяти кредит із великими простроченнями. Є ймовірність, що отримати екстра гроші можна подолавши певні труднощі, але пам'ятайте, що немає нічого неможливого. Спробуйте заповнити заявки у кількох компаній, і цілком імовірно, що ви отримаєте бажану модель телефону вже сьогодні.

Важливо додати, що якщо людині дуже хочеться чогось від душі, згодом це здійсниться. Тому не переставайте мріяти, адже мрії мають властивість збуватися!

Ekstragroshi надає безкоштовну інформацію про фінансові продукти та послуги, не є фінансовою установою та не видає кредити.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати гроші на новий телефон за кілька місяців не переплачуючи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути