Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2012 00:00

"Відстоїмо наш переможний результат на виборах"

Автор: фото З архіву Тараса Кутового
  Тарас КУТОВИЙ: ”Провів понад 160 зустрічей у селах і бачив, як відчай у тисячах очей змінювався на віру”
Тарас КУТОВИЙ: ”Провів понад 160 зустрічей у селах і бачив, як відчай у тисячах очей змінювався на віру”

До виборів залишилося менше місяця. На тлі цього активізувалася нечесна агітаційна боротьба з боку моїх опонентів. Вони використовують тези, з якими я від самого початку йду у Верховну Раду, публікують вигадані рейтинги. Роблять усе, аби спантеличити виборців і нав'язати їм хибне враження про перебіг виборчих перегонів.

Приклад — оманливі публікації в деяких місцевих газетах, передруки з інтернет-видань. Вдумайтеся, з якого дива на сайті, який висвітлює здебільшого події на Дніпропетровщині, раптово з'являється опитування щодо вподобань виборців 151-го округу, що на Полтавщині. Така вибірковість наводить на думку, що замовник такого "опитування" намагався подати брехню від майже нікому на Полтавщині не відомого інтернет-видання.

Розуміючи, що їхня політика зазнала краху, що люди по всій Україні від Луганська до Ужгорода, попри обіцянки, так і залишилися непочутими, провладні кандидати маскуються під опозиціонерів, намагаються показати, що їм перешкоджають проводити передвиборні зустрічі, яких вони і не планували, обережно висловлюють незадоволення діями Партії регіонів, заграючи з виборцями. Раді, що ці слова від них таки зазвучали. І не в останню чергу тому, що ми вже три місяці відверто говоримо людям про "перефарбованих" провладних кандидатів.

У їхніх руках — адмінресурс, але на нашому боці правда і, зрештою, закон. Сьогодні ці "благодійники" намагаються надіти маску ображених, але насправді є вовком в овечій шкурі. Вони вкотре обіцяють, ледь не вимолюють дати їм ще один шанс для того, аби "покращення" нарешті настало. А насправді — щоб остаточно розтягти те, що лишилося в Україні. Вони вже були при владі, але нічого не змінили, жодної обіцянки не виконали. Попри це продовжують уводити людей в оману, вдаючись до відвертих махінацій.

Нам намагалися чинити перешкоди під час жеребкування щодо участі моїх та УДАРівських представників у дільничних виборчих комісіях. Ми виявили спробу фальсифікації результатів жеребкування — жереби з номерами опозиційних кандидатів були вільно скручені, тоді як інші папірці — значно тугіше, вони відрізнялися за розмірами. Людина, що тягнула жереби, могла легко відрізнити потрібні на дотик та візуально.

Усі ці потуги з брехнею, підтасовками, перепонами свідчать лише про одне: провладні кандидати бояться. Вони перелякані, бо втрачають позиції перед справжніми демократичними політичними силами й кандидатами, тому й брешуть навсібіч про начебто зв'язок УДАРу з владою.

Я провів понад 160 зустрічей у селах і бачив, як відчай у тисячах очей змінювався на віру, на переконаність у тому, що ми обов'язково переможемо. І ця переконаність ґрунтується не лише на емоціях.

У нашому розпорядженні — результати соціологічного опитування, проведеного авторитетною київською соціологічною компанією "Юкрейніан соціолоджі сервіс", над яким працювали фахівці з Інституту соціології Національної академії наук. За даними столичних фахівців, які вивчали позиції жителів округу протягом 11 днів, симпатії місцевих виборців — однозначно на моєму боці та на боці партії УДАР.

Попри всі випади з боку опонентів, наша команда спокійно реалізує й далі реалізовуватиме свою виборчу стратегію. Не піддаватимемося на провокації, на намагання нав'язати нам правила їхньої гри. Ми вибороли присутність 413 наших представників на кожній із 220 дільниць 151-го виборчого округу. Захистимо кожен голос та довіру людей. І поза всякими сумнівами, переможемо.

А "перефарбованим" провладним та "затертим" кандидатам, які вже були при владі, можу сказати лиш одне: цього разу вам не вдасться! Народ мудрий, бачить давню й теперішню брехню. Саме для таких, як ви, люди придумали приказку: "Не тратьте, куме, сили — спускайтеся на дно!".

Тарас КУТОВИЙ, кандидат у народні депутати України від політичної партії "УДАР Віталія Кличка" по виборчому округу №151 (Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони і частина Лубенщини)

Зараз ви читаєте новину «"Відстоїмо наш переможний результат на виборах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути