пʼятниця, 15 червня 2007 07:09

У Лубнах будують двоповерховий розважальний центр

Замість танцмайданчика просто неба в центральному парку Лубен зводять розважальний центр. Він матиме два поверхи, танцмайданчик під скляним куполом і зали для гри в боулінг і концертний на 400–500 місць.

— Не часто йдуть інвестори до райцентрів, тому ми зацікавилися пропозицією. Виконком міськради рішення погодив практично одноголосно, — каже заступник мера Лубен Микола Ковінський, 55 років.

Третину коштів у центр вклав власник місцевого ресторану "Калина" 54-річний Віктор Тесленко. Решту дадуть французькі інвестори. На будівництво витратять 3 млн грн. Центр обіцяють відкрити під кінець цього року.

— Прибуток він почне приносити за п"ять-десять років, — вважає Тесленко. — Ми будуватимемо його за зразком розважальних центрів Європи. А старий танцмайданчик — це місце зібрання наркоманів, а не розваг. Там асфальт так поруйнований, що дівчата на підборах не пройдуть.

Інвестор запевняє — вхід до центру коштуватиме 3 грн. У Лубнах 50 тис. жителів. У сусідніх районах подібних розважальних комплексів немає. Зал на 580 місць лубенського будинку культури потребує капремонту.

Зараз ви читаєте новину «У Лубнах будують двоповерховий розважальний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути