четвер, 10 березня 2011 18:35

З призовників за рентген беруть гроші

— Під час проходження медкомісії в першій міській лікарні дали направлення на рентген. Всі огляди лікарів були безкоштовні, а от за рентген ми платили. У рентгенкабінеті сидів лікар і виписував талони на оплату, хоча направлення з воєнкомату на безкоштовний рентген у нас були.

Олег, 20 років.

— Військова медична комісія для призовників проходить у військкоматі. Там є всі фахівці. Для уточнення діагнозу, призовників направляють у лікарні за місцем проживання. Призовникам усі обстеження безкоштовні. Аналізи, рентгени, інші процедури їм роблять позачергово. Знаю, у нас чітко дотримуються умов, — коментує Віталій Павленко, заступник головного лікаря міської лікарні №1.

У військкоматі підтвердили, що призовники під час медичної комісії не мають платити.

— Військовий комісаріат видає направлення на безплатний огляд в лікарів, — говорить Едуард Мельник, начальник відділення комплектування Полтавського об'єднаного міського військового комісаріату. — Кошти виділяються відділом охорони здоров'я, міським або районним.

Зараз ви читаєте новину «З призовників за рентген беруть гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути